Pošlji povpraševanje

Gorazd Vertovšek - wellness trenerWellness trener: do boljšega zdravja in počutja z osebnim wellness svetovalcem

Wellness trener oziroma osebni wellness svetovalec je poklic, ki se vse bolj uveljavlja tudi v Sloveniji. Kar je bilo za mnoge še pred nedavnim nekakšna eksotika, danes postaja realnost, saj vse več ljudi spoznava prednosti, ki jih ponuja osebno wellness svetovanje.

Osebni wellness svetovalec vam pomaga spremeniti življenje na bolje

Morda imate občutek, da imate v današnjih časih, v dobi poplave informacij, dovolj znanja o tem, kakšno naj bi bilo »zdravo življenje«, zato se vam zdi odločitev za wellness trenerja nepotrebna. Vendar pa pri tem pozabljate, da so informacije, ki jih lahko pridobite na spletu ali iz drugih virov, v večini primerov zelo splošne, vsak človek pa je seveda svet zase ... In prav upoštevanje vaših specifik je glavna prednost osebnega wellness svetovalca, ki je tako osebni svetovalec za prehranoGorazd Vertovšek kot osebni svetovalec za telesno aktivnost, če izpostavimo le dve ključni področji, ki jih zajema delo wellness trenerja. Wellness svetovanje je tako mnogo več od splošnih napotkov za zdravo življenje; v celoti je prilagojeno vam, vaši genski zasnovi in življenjskemu stilu, wellness trener pa je še posebej pozoren na določena tveganja, ki ste jim morda izpostavljeni. Osebni wellness svetovalec Vertovšek Gorazd vam lahko tako pomaga doseči številne pozitivne spremembe, ki so se pred tem zdele nemogoče, čeprav ste preizkusili že številne metode, ki naj bi pripomogle k preoblikovanju vašega telesa ter k boljšemu zdravju in počutju.

SVETOVALEC GORAZD VERTOVŠEK - PREBERI VEČ

Kako poteka wellness svetovanje z Gorazdom Vertovškom?

Mag. Gorazd Vertovšek, wellness trener, strokovnjak za področje promocije varnosti in zdravja na delu in vodja različnih strokovnih motivacijskih delavnic, vam pomaga do postave, kot ste si jo vedno želeli, posledično pa do večje samozavesti in boljšega zdravja. Kot že omenjeno, mora biti wellness svetovanje vedno prilagojeno posamezniku, zato je prvi korak vsakega profesionalnega wellness svetovanja oblikovanje podrobnega načrta na podlagi konkretnih informacij, ki jih od vas pridobi wellness trener. Ker je ta tudi vaš osebni svetovalec za prehrano, načrt vključuje tudi premišljeno zastavljen jedilnik, ki upošteva vaše morebitne alergije oziroma izogibanje določeni hrani. Načrt pa se lahko v nadaljevanju seveda tudi nekoliko prilagaja, saj celoten proces svetovanja spremlja tudi nadzor nad vašim napredkom, zaznavanje morebitnih težav pri tem in ustrezno odzivanje na konkretno situacijo. S profesionalno podporo bo vaša preobrazba precej lažja, cilj pa je seveda dolgoročno vzdrževanje zdravega življenjskega sloga.