Pošlji povpraševanje

mag. Gorazd Vertovšek Gorazd Vertovšek, svetovanje in izobraževanje zaposlenih

Gorazd Vertovšek in podjetje VEG&SAM nudijo podporo podjetjem, ki si želijo dosegati najboljše rezultate na trgu in dobro skrbeti za delavce. Izvajamo motivacijske delavnice, delavnice za promocijo zdravja na delovnem mestu za delavce in različne delavnice-svetovalnice za aktivno življenje vodstvenega kadra. Trening komunikacijskih veščin, organizacijskih spretnosti in druga pomembna znanja je treba stalno vključevati v delovno prakso, da se podjetje lahko dobro razvija. Gorazd Vertovšek je pomagal že mnogim delavcem in podjetjem, da so dosegli svoj potencial. Stopite tudi vi stopničko višje z motivacijskimi delavnicami ter drugimi koristnimi delavnicami in svetovalnicami.

Promocija zdravja na delovnem mestu za delavce

Delavci so srce vsakega podjetja. Le z dobrim kadrom je lahko podjetje zares uspešno. Promocija zdravja na delovnem mestu za delavce je zelo pomemben del izobraževanja, česar se mag. Gorazd Vertovšek kot nekdanji profesionalni športnik še kako zaveda. Kot predavatelj na številnih mednarodnih kongresih medicinskih izvedencev ima veliko znanja na področju zdravja delavcev. Promocija zdravja na delovnem mestu koristi posameznikom, delodajalcem in družbi. Aktivacija zaposlenih pomeni večjo produktivnost in motivacijo, boljše odnose med zaposlenimi in vzdušje v podjetju, izboljšano organizacijo dela in delovnega okolja in tudi osebnostno rast zaposlenih. Naj bo razvidno, da vam je mar za delavce in njihovo zdravje. To jim bo še dodatna motivacija.

Gorazd Vertovšek učne delavnice izvaja kreativno, dinamično in profesionalno. Številne izkušnje, bogato znanje in prijazen odnos do udeležencev bodo delavnice naredili prijetne in uspešne.

motivacijske delavnice Gorazda VertovškaGorazd Vertovšek in učne delavnice za vodje

V podjetju VEG&SAM smo pod vodstvom Gorazda Vertovška kot prvi v Sloveniji začeli motivacijske delavnice in seminarje mehkih veščin in interaktivne treninge, ki vključujejo fizično aktivnost (“active trainings for managers”). Redna fizična aktivnost dokazano vpliva na psihično zdravje in tudi delovno produktivnost. Gorazd Vertovšek bo pripravil trening, ki bo tudi “team building”, “brainstorming” in prav posebno reševanje izzivov v podjetju. Vodilni kadri morajo biti še poseben vzor delavcem. Naj vam pokažemo, kako pomembna je zdrava prehrana, telesna aktivnost in dobro počutje, vi pa prenesite znanje še na svoje zaposlene.


Motivacijske delavnice in osebnostna rast zaposlenih

Izredno pomemben vidik prijetnega delovnega vzdušja je komunikacija med zaposlenimi in njihovo psihično stanje. Motivacijske delavnice vam bodo pomagale, da se boste izobrazili na področju čustev. Dotaknili se bomo tem kot so medsebojni odnosi, čustvena inteligenca, stres, načini sprostitve, pa tudi poznavanje temperamentov in ločevanje odgovornosti v medsebojnih odnosih. Takšna svetovalnica in delavnica bo zagotovo motivacijsko delovala na delavce. Bolje bodo spoznali sebe in ostale, kar prinaša boljšo klimo in bolj učinkovito delo. Naj vam Gorazd Vertovšek pomaga do večje uspešnost.

WELLNESS TRENER GORAZD VERTOVŠEK

O SVETOVANJU IN IZOBRAŽEVANJU S STRANI GORAZDA VERTOVŠKA