Pošlji povpraševanje

Gorazd Vertovšek in primeri pravičnega vodenja z asertivno komunikacijo

Gorazd Vertovšek je izkušen predavatelj, ki vodi izobraževanja in delavnice, ki prepoznavajo asertivno komunikacijo, kot najboljšo izbiro komunikacije v podjetjih in vseh ostalih organizacijah. Mag. Gorazd Vertovšek poudarja, da asertivnost zagotavlja pravično, vendar odločno vodenje zaposlenih in odlično poslovno odločanje. Le to je po mnenju mag. Gorazda Vertovška, pomembno v primerih velikih podjetij in v primeru večjih organizacij, kjer je zaposleno večje število ljudi, kot na primer: zdravstvo in zdravstvene organizacije, podjetja z veliko zaposlenimi,.. ipd.

primeri asertivne komunikacije v teoriji in praksi

Gorazd Vertovšek: primeri asertivne komunikacije v teoriji in praksi

Gorazd Vertovšek preko delavnic asertivne komunikacije v teoriji in praksi predava in omogoča izkušnjo vodilnim kadrom. S pomočjo primerov različnih tehnik asertivne komunikacije mag.Gorazd Vertovšek omogoča vodilnim kadrom, da osvojijo odlično interakcijo s svojimi zaposlenimi, ter dosegajo odlične rezultate na vseh področjih poslovanja.

Predavatelj mag. Gorazd Vertovšek je vrhunski predavatelj o komunikaciji v teoriji, ter odličen mentor v praksi vsem, ki želijo izboljšati svoj poslovni pristop.

KAJ JE COACHING IN ZAKAJ GORAZD VERTOVŠEK?


Na delavnici mag. Gorazd Vertovšek s pomočjo primerov udeležencem pomaga osvojiti asertivno vedenje, katero je pogosto ključnega pomena pri najuspešnejših vodilnih kadrih v najuspešnejših podjetjih in organizacijah. Preberite si tudi o pomembnosti asertivne komuniakcije v zdravstveni negi.

Gorazd Vertovšek o primerih asertivne komunikacije v zdravstvu in negi

Gorazd Vertovšek priporoča asertivno komunikacijo v primerih vodenja zaposlenih v zdravstvu in zdravstveni negi. Mag. Gorazd Vertovšek poudarja, da se z asertivno komunikacijo v zdravstvu in zdravstveni negi pričakuje, da so poslovni procesi in odnosi z zaposlenimi odlični, saj le tako lahko v polni meri zaposleni skrbijo za zdravje pacientov in varujejo življenja ljudi.


Na delavnici asertivne komunikacije mag.Gorazda Vertovška v teoriji in praksi voditelji dobijo primere uporabnih znanj s področja poslovnega vodenja, ki jih je mag. Gorazd Vertovšek prenesel v mnoga uspešna podjetja, kot so: Team-building, višje motiviranje zaposlenih, iskanje in razvijanje potenciala udeležencev,učinkovitega vodenja in komuniciranja v projektnem timu ter poznavanje in uspešno ravnanje s čustvi.

Gorazd Vertovšek