Pošlji povpraševanje

Asertivna komunikacija: definicijo, tehnike in načine vas nauči Gorazd Vertovšek


Gorazd VertovšekAsertivna komunikacija spoštljiva komunikacija, pri kateri izražamo lastna mnenja in prepričanja spoštljivo, ne da bi pri tem prizadeli ali kako drugače užalili druge. Kar nekaj je definicij asertivne komunikacije, ki v splošnem pove eno: asertivna komunikacija omogoča odprto dvosmerno komuniciranje ter trdne in pristne odnose ob vzajemnem zaupanju in spoštovanju. Asertivna komunikacija igra pomembno vlogo tudi v poslovnem svetu, kjer je samozavesten nastop ključnega pomena za uspešen dogodek. Če se zanimate za asertivno komunikacijo oziroma bi se želeli naučiti te veščine, vabljeni v podjetje Veg&Sam d.o.o. Gorazd Vertovšek, ki deluje v tem podjetju, vas bo naučil vse, kar morate vedeti o asertivni komunikaciji, od načinov pa vse do tehnik asertivne komunikacije.

OGLEJTE SI ŠE GOOGLE+ PROFIL GORAZDA VERTOVŠKA

Tehnike asertivne komunikacije z Gorazdom Vertovškom

Med podjetji je vse več zanimanja za delavnico Asertivnost, ki jo izvajamo v podjetju Veg&Sam d.o.o. Delavnico Gorazda Vertovška bi lahko poimenovali tudi umetnost ravnanja s čustvi jeze in strahu, saj se boste na njej naučili primernega asertivnega komuniciranja. Asertivnost je v današnji družbi in korporacijah ne samo trend, temveč tudi edina in pravilna pot za odgovorno in uspešno vodenje tima, družbe in ravnanja z ljudmi. Gorazd Vertovšek vam bo na delavnici predstavil definicije asertivne komunikacije, prav tako pa vas bo seznanil s tehnikami (Pokvarjena plošča, Reči »ne«, Zameglitev, Govorica telesa, Pozitivni notranji dialog, Aktivno poslušanje, Tehnika DESC, Izvedljiv kompromis, Nasprotje trditev). Nekatere tehnike asertivne komunikacije so ključne za uspešno komuniciranje, medtem ko so druge primerne v bolj specifičnih situacijah.

GORAZD VERTOVŠEK O POMENU ZDRAVE PREHRANE

Asertivni način komunikacije: spoštljiva komunikacija

Asertivnost se po definiciji nanaša na vedenje, kjer se zavzemamo za svoje pravice na način, ki ne omalovažuje in ne krši pravic drugih ljudi. Pri asertivnem načinu komunikacije ljudje izražajo svoje potrebe, mnenja, čustva in prepričanja na neposreden, odkrit in spoštljiv način. Vsega tega vas bo naučil Gorazd Vertovšek. Prijavite se na delavnico in spoznajte Gorazda Vertovška.