Pošlji povpraševanje

Mag. Gorazd Vertovšek izobražuje vodstveni kader v podjetjih

Mag. Gorazd Vertovšek je strokovnjak na področju usposabljanja, treningov in coachinga vodstvenega kadra v različnih podjetjih. Že več kot osemnajst let mag. Gorazd Vertovšek vodi različne družbe in projekte v slovenskih in tujih podjetjih. Mag. Gorazd Vertovšek tudi predava na različnih konferencah in vodi izobraževalne seminarje z njegovega področja. Mag. Gorazd Vertovšek ima magisterij s področja preučevanja gospodarskih družb in podjetništva. Mnoga podjetja angažirajo mag. Gorazda Vertovška kot zunanjega sodelavca za pomoč in svetovanje pri učinkovitem vodenju ter za pomoč pri zaposlovanju novih kadrov. Mag. Gorazd Vertovšek je odličen tudi kot trener za izboljšanje komunikacijskih spretnosti, prodajnih orodij in vodstvenih veščin. Mag. Gorazd Vertovšek na seminarjih ali treningih vključuje celostno učenje.

Po mnenju mag. Gorazda Vertovška so mehke veščine pomembne pri vodstvu

Ker je izobraževanje in nadgrajevanje znanja prednost vsakega posameznika, mag. Gorazd Vertovšek uči in trenira tako imenovane mehke veščine, ki so komunikacija na delovnem mestu, timsko delo v podjetju, upravljanje s časom in načini vodenja. Po mnenju mag. Gorazda Vertovška jekomunikacija na delovnem mestu zelo pomembna. Z dobro medsebojno komunikacijo na delovnem mestu, ki jo predstavlja mag. Gorazd Vertovšek podjetje pridobi na učinkovitosti. Slaba komunikacija in konfikti terjajo čas in povzročajo slabo počutje kar se kaže na slabši učinkovitosti. Dobra komunikacija na delovnem mestu, ki jo uči mag. Gorazd Vertovšek je prvi pogoj za uspešno timsko delo. Mag. Gorazd Vertovšek uči tudi učinkovite načine vodenja zaposlenih. Z upoštevanjem nasvetov mag. Gorazda Vertovška postanete dober vodja, ki zna sodelavce motivirati in navdihniti ter pridobiti njihovo zaupanje. Mag. Gorazd Vertovšek uči, da je upravljanje s časom ena pomembnejših mehkih veščin, saj je potrebno v danem času doseči maksimalne rezultate. Velik pomen daje mag. Gorazd Vertovšek tudi poznavanju financ.

gorazd vertovšek delavnicegorazd vertovšek consulting

VEČ O UDEJSTVOVANJU MAG. GORAZDA VERTOVŠKA

Mag. Gorazd Vertovšek meni da je osebnostna rast nujni del izobraževanja v podjetju

Na temo osebnostne rasti nudi mag. Gorazd Vertovšek izobraževanje Ravnanje s čustvi in delavnico Osebnostna rast, ki nudi različne vsebine. Tematike, ki jih mag. Gorazd Vertovšek predstavi so medsebojni odnosi, čustvena inteligenca, stres in način sprostitve, poznavanje temperamentov in ločevanje odgovornosti v medsebojnih odnosih. Mag. Gorazd Vertovšek podjetjem nudi delavnico Asertivnost, za katero je zelo veliko zanimanja. Mag. Gorazd Vertovšek jo imenuje tudi umetnost ravnanja s čustvom jeze in strahu. Je v bistvu nekakšna kombinacija odločnosti in pravičnosti kar po mnenju mag. Gorazda Vertovška predstavlja pravilno pot za odgovorno in uspešno vodenje tima, družbe in ravnanja z ljudmi. Med drugim, mag. Gorazd Vertovšek s skupino strokovnjakov že vrsto let izvaja Assesment center, ki je preverjena metoda ocenjevanja kandidatov za posamezno delovno mesto. Podjetje dobi profil kandidata zelo hitro, že v enem dnevu.

Mag. Gorazd Vertovšek je tudi wellness trener, več tukaj: https://www.vsi.si/vegsam/wellness-trener-gorazd-vertovsek