Pošlji povpraševanje

Management proizvodnih in storitvenih procesov ter coaching management


Gorazd VertovšekManagement proizvodnih in storitvenih procesov zajema poslovne funkcije za uspešnejše in učinkovitejše poslovanje podjetja. Management proizvodnih in storitvenih procesov zajema različne metode, pristope, tehnike in koncepte, s pomočjo katerih pripomoremo k učinkovitejšemu organiziranju, planiranju in kontroli izdelave. Management (ali po slovensko upravljanje) je proces odločanja, načrtovanja, osmišljanja, razporejanja in usmerjanja organizacijskih virov, vodenja in nadzora ter vrednotenja različnih aktivnosti. V vsakemu podjetju mora biti management proizvodnih in storitvenih procesov dobro organiziran, saj bo le ta tak način podjetje lahko uspešno. Gre za natančno koordiniranje poslovnih aktivnosti, s pomočjo katerih bo podjetje uspešno in učinkovito poslovalo. Pri managementu proizvodnih in storitvenih procesov imajo veliko vlogo prav managerji. Vodenje in management sta tesno povezana. Vse o managementu proizvodnih in storitvenih procesov lahko izveste v podjetju Veg&Sam d.o.o. Smo sodobno organizirano podjetje, katerega glavno ime je Gorazd Vertovšek. On vam lahko pomaga, da v agresivnem in konkurenčno tržnem okolju dosežete boljše rezultate. Vas zanima coaching management ali management sprememb? Gorazd Vertovšek bo poskrbel, da se boste naučili vseh veščin za uspešno vodenje podjetja.

VEČ O MOTIVACIJSKIH DELAVNICAH

Coaching management - kako izboljšati produktivnost na delovnem mestu

Coaching management je proces, s katerim lahko izboljšate učinkovitost in produktivnost. Pristop Gorazda Vertovška je zanimiv in inovativen, na podlagi dolgoletnih izkušenj vam bo pomagal, da bo tudi v vašem podjetju zavladal red. Z njegovo pomočjo boste lažje načrtovali, organizirali, vodili in nadzirali. Vodenje je glavna naloga managementa in pomeni veliko odgovornost do organizacije kot sistema. S primernim vodenjem boste vplivali na zaposlene, podjetje pa bo doseglo načrtovane poslovne cilje. Vse, kar morate vedeti o coaching managementu, boste izvedeli na naših izobraževanjih.

GORAZD VERTOVŠEK O ZDRAVI PREHRANI

Management sprememb - kako vpeljati spremembe v podjetje?

Se zanimate za management sprememb? Tudi to vam lahko pojasni Gorazd Vertovšek. Gre za strukturirani pristop za zagotavljanje popolne in neproblematične vpeljave sprememb, ki bodo prinesle dolgoročne koristi.