Pošlji povpraševanje

Upravljanje s časom (time management) s pomočjo Gorazda Vertovška: delavnica

Time managementUpravljanje s časom ali po angleško time management je skupek strategij in vedenj, ki imajo en cilj: doseči učinkovito izrabo časa z uporabo ciljno orientiranih dejavnosti. Pri upravljanju s časom gre za postavljanje ciljev in prioritet, spremljanje napredka in upravljanje s produktivnostjo. Upravljanje s časom je proces, pri katerem med doseganjem ciljev s pomočjo načrtovanja in nadzora nad časom čim bolj povečamo korist v okviru časovnih omejitev ter tako izboljšamo produktivnost oziroma učinkovitost. Gre za relativno nov pojem, ki je pripomogel k nastanku številnih tehnik, priročnikov in knjig, s pomočjo katerih naj bi zaposleni izboljšali načine, kako in za kaj porabiti čas, ki ga imajo na voljo. Strokovnjak na področju upravljanja s časom je Gorazd Vertovšek, ki deluje v okviru podjetja VEG&SAM. To je sodobno organizirano podjetje, ki vam nudi priložnost vsem podjetjem, da skozi delavnice in izobraževanja dosežejo vedno boljše rezultate. Če ste naveličani knjig o upravljanju s časom, potem nas kontaktirajte in se udeležite naših seminarjev. Gorazd Vertovšek bo poskrbel, da bo pravilno upravljanje s časom vašemu podjetju prineslo boljše rezultate.

USPOSABLJANJE Z GORAZDOM VERTOVŠKOM

Gorazd Vertovšek uči veščin o pravilnem upravljanju s časom

Time management je v današnjih časih izredno pomemben, vendar je naloga, kako pravilno in premišljeno upravljati s časom vse prej kot enostavna. Učinkovitega upravljanja s časom vas lahko nauči Gorazd Vertovšek. Na delavnicah z Gorazdom Vertovškom se boste naučili prepoznati tatove časa in poiskati načine, kako preprečiti nesmotrno porabo delovnega časa. Naučil pa vas bo tudi, da je pri tem najbolj pomemben primerno vzpostavljen sistem dodeljevanja in prevzemanja nalog. Če si želite doseči boljše rezultate na svojem področju delovanja, se obrnite na strokovnjaka, kakršen je Gorazd Vertovšek, in ne zapravljajte časa z branjem knjig o upravljanju s časom.

Upravljanje s časom

GORAZD VERTOVŠEK NUDI STORITVE SVETOVANJA

Pametno upravljanje s časom za večjo učinkovitost

Zavedamo se, da je stalno izobraževanje in pridobivanje znanja prednost vsakega posameznika, zato vam ponujamo izredno zanimive in poučne delavnice in izobraževanja, na katerih se boste naučili pametnega upravljanja s časom (time management).