Pošlji povpraševanje

Gorazd Vertovšek - usposabljanje, treningi in coachingi

Podjetje VEG&SAM je specifično in sodobno organizirano podjetje pod vodstvom Mag. Gorazda Vertovška, ki se zaveda, da se morajo podjetja v sodobnem svetu nenehno razvijati, obenem pa nudi support vsem podjetjem, ki želijo dosegati boljše in boljše rezultate v konkurenčnem tržnem okolju. Gorazd Vertovšek se ukvarja z vodenjem projektov in sestankov, vodenjem in usposabljanjem treningov ravnanja z ljudmi ter vodi treninge motivacije, obenem pa promovira zdravje na delovnem mestu ter aktivni življenjski slog vodje. Mag. Gorazd Vertovšek je magistriral s področja preučevanja gospodarskih družb in podjetništva na temo “Družbena pogodba z vidika Zakona o gospodarskih družbah in obligacijskega zakonika.”

Gorazd Vertovšek svetovanje in izobraževanje

Gorazd Vertovšek - 18 let izkušenj pri vodenju različnih družb in projektov

Gorazd Vertovšek, vodja podjetja VEG&SAM ima 18 let izkušenj pri vodenju projektov, sestankov, ravnanja z ljudmi in motivacije, obenem pa vodi različne družbe v slovenskih in tujih korporacijah. Gorazd Vertovšek se lahko pohvali s predavanji na strokovnih konferencah in vodenjem izobraževalnih seminarjev s področja vodenja in organizacije. Zaveda se, da se razmere na trgih stalno spreminjajo in da so potrebne celostne rešitve, zato je Gorazd Vertovšek s svojimi sodelavci oblikoval tri ključna področja delovanja: svetovanje in izobraževanje, pod katerega spada vodenje projektov, promocija zdravja na delovnem mestu in aktivni življenjski slog za vodje.

POVEŽITE SE Z GORAZDOM VERTOVŠKOM TUDI PREKO LINKEDINA

Vodenje projektov - podajanje znanja dinamično in izvirno

mag. Gorazd VertovšekGorazd Vertovšek je nekdanji profesionalni športnik, ki sedaj s svojimi izkušnjami in pridobljenim znanjem v poslovnem svetu nudi pomoč podjetjem, ki potrebujejo zunanjega svetovalca za pomoč in vodenje, obenem pa se ukvarja z vodenjem projektov za pomoč pri zaposlovanju ter deluje kot trener za izboljšanje komunikacijskih storitev. Njegovo podajanje znanja je izvirno, dinamično in navdihujoče zato smo prepričani, da je Mag. Gorazd Vertovšek prava rešitev tudi za vas in vaše podjetje, v kolikor potrebujete pomoč.

Prepričajte se sami in nas kontaktirajte.