Pošlji povpraševanje

Upravljanje s časom (time management) bo učinkovito z Gorazdom Vertovškom

Upravljanje s časom oziroma time management je v današnjem svetu zelo pomembno, saj je prav učinkovito upravljanje z delovnim časom ključnega pomena za uspešnost podjetja. Upravljanje s časom je vse prej kot enostavna naloga, saj morate pri tem biti pozorni na veliko dejavnikov. Najbolj pomembno je, da prepoznate največje »tatove časa« in poiščete načine, kako preprečiti nesmotrno izrabo delovnega časa. Vse o time managementu oziroma upravljanju s časom vas lahko nauči Gorazd Vertovšek, glavno ime podjetja VEG&SAM d. o. o. Če ne veste, kako vzpostaviti jasen sistem dodeljevanja in prevzemanja nalog v vašem podjetju in se želite naučiti več o učinkovitem upravljanju s časom, potem vabljeni, da se udeležite predavanj o time managementu, ki jih vodi Gorazd Vertovšek. Na predavanju boste izvedeli vse, kar morate vedeti, o učinkoviti izrabi delovnega časa.

gorazd vertovšek

Kaj je upravljanje z delovnim časom?

Definicija upravljanja s časom je preprosta. Gre za skupek strategij in vedenj, ki imajo en sam cilj, in sicer doseči učinkovito izrabo časa z uporabo ciljno orientiranih dejavnosti. Pri upravljanju z delovnim časom gre za preprosto postavljanje ciljev in prioritet, spremljanje napredka in upravljanje s produktivnostjo. Time management je torej proces, pri katerem med doseganjem ciljev s pomočjo načrtovanja in nadzora nad časom čim bolj povečamo korist v okviru časovnih omejitev in na ta način izboljšamo učinkovitost in produktivnost. Strokovnjak na področju upravljanja s časom je Gorazd Vertovšek, ki vam lahko pomaga izboljšati načine, kako in za kaj porabiti čas, ki ga imajo zaposleni na voljo.

Smotrno upravljanje z delovnim časom je učinkovito upravljanje s časom

Vsak dober vodja in podjetnik ve, da je upravljanje s časom ključnega pomena za uspeh podjetja. V podjetju VEG&SAM d. o. o. vam ponujamo zanimive in poučne delavnice in treninge, ki jih vodi Gorazd Vertovšek, strokovnjak na področju učinkovitega upravljanja s časom. Gorazd Vertovšek je magistriral s področja preučevanja gospodarskih družb in podjetništva. Že več kot osemnajst let vodi različne družbe in projekte v različnih slovenskih in tujih korporacijah. Gorazd Vertovšek o upravljanju s časom in ostalemu predava na strokovnih konferencah in vodi zanimive izobraževalne seminarje s področja vodenja in organizacije. Gorazd Vertovšek ima bogate praktične izkušnje, zato se ukvarja z usposabljanjem, treningi in coachingi vodstvenega kadra. Njegovo podajanje znanja je dinamično, navdušujoče in izvirno. Pridružite se mu na zanimivih predavanjih o time managementu oziroma učinkovitemu upravljanju s časom.

upravljanje s časom gorazd vertovšek

Kaj je pomembno pri upravljanju z delovnim časom?

Pri upravljanju s časom je zelo pomembno, da vzpostavimo jasen sistem dela in da imamo jasna navodila. S pomočjo planiranja in izvajanja zavestne kontrole porabe časa posameznih poslovnih procesov, Gorazd Vertovšek pripomore k povečevanju efektivnosti oziroma učinkovitosti in produktivnosti. Gorazd Vertovšek vodilne v podjetjih uči, kako povečati učinkovitost delovnega procesa s pomočjo specifičnega planiranja in posameznih segmentov time managementa, ki olajšajo procese in povečujejo poslovno produktivnost. Pridružite se tudi vi številnim podjetjem in organizacijam, ki so zaupali Gorazdu Vertovšku, da jih nauči mehkih veščin komunikacije, učinkovitega upravljanja z delovnim časom in ostalih sodobnih vodstvenih večin, ki jih uporabljajo vsi vrhunski managerji.

Time management z Gorazdom Vertovškom

Vse, kar morate vedeti o smotrnem upravljanju s časom, vas lahko nauči Gorazd Vertovšek. On uspešno uči vodilne kadre, kako učinkovito upravljati s poslovnimi viri preko ustvarjanja okolja, ki spodbuja ekonomičnost poslovnih procesov in zaposlenih, pri tem pa določa prednostne naloge. Gorazd Vertovšek pravi, da so prednostne naloge nujne in izredno pomembne, saj je čas edini faktor, ki je trajno determiniran. Time management oziroma učinkovito upravljanje s časom je, po njegovih besedah, znanost identifikacije, vrednotenja in ekonomičnosti upravljanja s časom in viri v podjetju ali organizaciji. Gorazd Vertovšek vam lahko pomaga ponovno definirati delovni čas in njegovo upravljanje ter izbiro produktov, storitev, pobud in projektov ter zaposlenih in na tak način razviti poslovi model, ki bo neporabljen čas konvertiral v stalni poslovni uspeh. Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin. Naj tudi vam Gorazd Vertovšek pomaga vzpostaviti red v vašem podjetju.

Delavnice upravljanja s časom

Gorazd Vertovšek lahko tudi vam pomaga doseči večje poslovne uspehe. Delavnice in svetovanja podjetjem na področju upravljanja s časom vzbujajo veliko zanimanja, saj so njegovi uspehi zelo znani. S pomočjo svojih bogatih izkušenj na področju upravljanja s časom je Gorazd Vertovšek sposoben povprečno poslovanje podjetja spremeniti v pravo zgodbo o uspehu. Čeprav obstaja veliko literature in knjig na temo učinkovitega upravljanja s časom, pa vam ne ponujajo tako atraktivnega in zanimivega pristopa, kakršnega ponuja Gorazd Vertovšek. On podarja, da je izjemno pomembno, da se vodje stalno izobražujejo in posodabljajo svoj model učinkovitega upravljanja z delovnim časom. V podjetju VEG&SAM d. o. o. se zavedamo, da je stalno izobraževanje in pridobivanje znanja prednost vsakega posameznika in podjetja, zato vam ponujamo zanimiva predavanja, delavnice in izobraževanja, na katerih se lahko podučite tudi o upravljanju s časom oziroma izveste vse o učinkovitem time managementu.