Pošlji povpraševanje

Gorazd Vertovšek - svetovanje in izobraževanje

Gorazd Vertovšek je magister s področja preučevanja gospodarskih družb in podjetništva ter že skoraj dve desetletji izvaja projekte in coaching izobraževanja, predava in vodi seminarje po izvirni in inovativni coaching metodi ter pomaga posameznikom in podjetjem pri doseganju višjih ciljev. Gorazd Vertovšek sodeluje z mednarodnimi družbami in je med vodilnimi na področju coachinga v Sloveniji, saj lahko kot nekdanji profesionalni športnik in strokovnjak na področju svetovanja pri učinkovitem vodenju, pomoči pri zaposlovanju, izboljšanja komunikacijskih spretnosti, prodajnih orodij in vodstvenih veščin bistveno izboljša klimo in delovanje vsakega podjetja. Vas zanima, kako po metodi Gorazda Vertovška izboljšati medsebojne odnose in komunikacijske veščine, razviti višjo čustveno inteligenco, učinkovito obvladovati stres, spoznati temperamente ter ločevati odgovornosti v medsebojnih odnosih? Gorazd Vertovšek vam lahko v okviru coachinga pri tem pomaga.

Coaching z Gorazdom Vertovškom

Gorazd Vertovšek - kaj je coaching Slovenija?

Coaching definicij je več, a v bistvu gre za proces, ki cilja na izboljšanje posameznikove učinkovitosti in produktivnosti ter vključuje osredotočanje na »tukaj in sedaj« namesto na fokusiranje na rezultate nekje v prihodnosti. Obstaja več coaching metod in metoda Gorazda Vertovška je inovativna tudi zato, ker vključuje pristope, razvite na podlagi dolgoletnih izkušenj in strokovnih izobraževanj. V temelju se v okviru coachinga Gorazd Vertovšek trudi posameznike naučiti, kako izboljšati lastno produktivnost in delo. Obstaja namreč bistven razlika med: »nekoga učiti« in »nekoga naučiti, kako naj se uči«. Coaching izobraževanje vključuje razvijanje komunikacijskih in vodstvenih veščin, učenje umetnosti prodaje, obvladovanja časa in organizacijskih spretnosti. S coachingom po metodi Gorazda Vertovška odkrijemo svoj potencial ter svojo notranjo moč usmerimo v izboljšanje delovanja in celotnega življenjskega sloga.

mag. Gorazd VertovšelVEG&SAM Coaching

Podjetje VEG&SAM Gorazda Vertovška je sodobno specifično organizirano podjetje za coaching v Sloveniji, za svetovanja in izobraževanja. Na izobraževanjih in interaktivnih delavnicah Gorazda Vertovška se boste srečali s sledečimi področji:

  • promocija zdravja doma in na delovnem mestu,
  • aktivno življenje za vodje,
  • team-building po principu Gorazda Vertovška znotraj podjetja,
  • kako izboljšati motivacijo zaposlenih,
  • iskanje in razvijanje lastnega potenciala,
  • učinkovito vodenje v timu,
  • uspešna komunikacija po metodi Gorazda Vertovška,
  • poznavanje in uspešno ravnanje s čustvi.

Gorazd Vrtovšek in njegov coaching uspešno nagovarjata in razvijata vsa omenjena področja ter pripomoreta k izboljšanju posameznikove uspešnosti ter uspešnosti celega podjetja. V okviru svetovanja zaobjame Gorazd Vrtovšek celoten spekter faktorjev, ki vplivajo na zdravo telo in duha. Gorazd Vrtovšek v okviru coachinga poudarja tudi pomen zdrave prehrane in odpravljanja tveganja za bolezni ter uči korake za dosego optimalnega počutja. Vodi in svetuje, kako uravnotežiti prehrano, ki bo zadostila vsem telesnim potreba ter pripomogla k zdravemu in aktivnemu načinu življenja.

Gorazd Vertovček kot wellness trener:www.vsi.si/vegsam/wellness-trener-gorazd-vertovsek

VEČ O ZDRAVI PREHRANI S STRANI GORAZDA VERTOVŠKA

GORAZD VERTOVŠEK O PROMOCIJI ZDRAVJA