Pošlji povpraševanje

Gorazd Vertovšek - izobraževanje za uspešno vodenje projektov

Gorazd Vertovšek, vodja podjetja VEG&SAM, je oseba, na katero se lahko obrnete, ko gre za vodenje projektov. Mag. Gorazd Vertovšek je namreč eden največjih strokovnjakov za to področje - vodenje projektov, sestankov, vodenje in ravnanje z ljudmi ter sorodne teme so nekaj, s čimer ima Gorazd Vertovšek že skoraj 20 let izkušenj.

Gorazd Vertovšek

SPOZNAJTE GORAZDA VERTOVŠKA PREKO FACEBOOKA

Mag. Gorazd Vertovšek: premišljeno vodenje projektov za izjemne uspehe

Tisto, po čemer predavanja, vezana na vodenje projektov ipd., ki jih pripravlja Gorazd Vertovšek, izstopajo iz povprečja, je dinamično in domiselno podajanje znanja. Gorazd Vertovšek navdušuje z bogatimi izkušnjami glede vodenja projektov in s komunikacijskimi spretnostmi, zaradi katerih predavanja/seminarji Gorazda Vertovška vedno požanjejo ogromno navdušenja. Se sprašujete, kakšno je ustrezno vodenje in ravnanje z ljudmi v podjetjih za optimalne rezultate? Vodenje in motivacija sta vsekakor močno prepleteni področji. Gorazd Vertovšek pripravlja posebna usposabljanja/treninge za vodstveni kader - v okviru »coachinga« vam Gorazd Vertovšek predstavi, kako neločljivo povezana sta vodenje in motivacija. Premišljeno vodenje in ravnanje z ljudmi je bistveno za uspešno vodenje projektov. Če se želite naučiti, kakšno je uspešno vodenje sestankov, kako izboljšati »mehke veščine« (komunikacija, umetnost prodaje, vodenje in ravnanje z ljudmi ...) ter kako posledično spremeniti vodenje projektov v popoln uspeh, je mag. Gorazd Vertovšek strokovnjak, ki ga potrebujete.

Pester nabor znanj in izkušenj, ki jih ponuja Gorazd Vertovšek

Vodenje sestankov in ravnanje z ljudmi, motivacija ter celostno vodenje različnih projektov pa niso edina področja, za katere je Gorazd Vertovšek specializiran. Med drugim vam lahko tako mag. Gorazd Vertovšek priskoči na pomoč tudi pri promociji zdravja na delovnem mestu - Gorazd Vertovšek ima namreč tudi diplomo iz tehniške varnosti in opravljen strokovni izpit. Če vas torej zanimajo izboljšave na področjih, kot so vodenje projektov in motivacija, asertivnost, prodajne in komunikacijske spretnosti, promocija zdravja na delovnem mestu ipd., vam Gorazd Vertovšek z veseljem priskoči na pomoč. Poglobljeno znanje o vodenju projektov in drugih temah, ki vam ga lahko ponudi Gorazd Vertovšek, vas bo navdušilo.

Gorazd Vertovšek - izobraževanja