Kdo je Gorazd Vertovšek?


Gorazd Vertovšek, mag. znanosti s področja preučevanja gospodarskih družb in podjetništva, že skoraj dvajset let vodi najrazličnejše projekte po Sloveniji in tujini in sedaj lahko njegovo znanje in izkušnje koristite tudi vi. Kot bivši profesionalni športnik nudi Gorazd Vertovšek s svojim vpogledom neprecenljive koristi podjetjem na področju timskega dela, zdravja, prehrane in obvladovanja stresa, dolgoletne izkušnje z vodenjem seminarjev, motivacijskih delavnic, učnih delavnic, svetovanjem, predavanjem in promocijo zdravja na delovnem mestu za delavce pa Gorazdu Vertovšku omogočajo realen vpogled v stanje vsakega podjetja, vodenje, v pomen komunikacijskih spretnosti, prodajnih orodji in medsebojnega sodelovanja.

 

gorazd vertovšek promocija zdravja

 

VEČ O GORAZDU VERTOVŠKU TUKAJ!


Aktivnosti podjetja VEG&SAM pod vodstvom Gorazda Vertovška

 

V podjetju VEG&SAM nudimo pod vodstvom Gorazda Vertovška podporo vsem podjetjem za doseganje boljši rezultatov na več področjih. Izvajamo:

  •     motivacijske delavnice,
  •     komunikacijske treninge,
  •     učne delavnice,
  •     program aktivnega življenja za voditelje (Active Life Style for Leaders) in
  •     delavnice na temo promocije zdravja na delovnem mestu.

Zavedamo se, da je mogoče cilj doseči le s celovitim pristopom na vseh področjih, eden izmed ključnih faktorjev pri uspehu Gorazda Vertovška pa je tudi poudarjanje aktivne udeležbe v vseh procesih.


Motivacijske delavnice Gorazda Vertovška


gorazd vertovšekMotivacijske delavnice so bistven pripomoček pri doseganju uspeha. Glavni cilj Gorazda Vertovška je udeležencem pomagati narediti bistven premik, s katerim bodo odkrili razloge za pomanjkanje motivacije ter jih bodo spremenili v svoje prednosti. Z udeležbo na motivacijski delavnici boste spoznali in razumeli realnost in kompleksnost  novih in konstantnih sprememb v svetu ter povečane zahteve obrnili v svoj prid. Le s primerno motivacijo lahko dosežemo svoje cilje, z motivacijskimi delavnicami Gorazda Vertovška pa boste ob večji motivaciji zaposlenih dosegli tudi večjo produktivnost, promocijo zdravja na delovnem mestu, izboljšali organizacijo dela in delovnega okolja, uživali plodove večje učinkovitosti brez stresa, razvili boljše donose med zaposlenimi ter se tudi osebnostno razvijali.


Za več informacij o motivacijskih delavnicah se lahko obrnete na podjetje VEG&SAM ali neposredno na mag. Gorazda Vertovška.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
VEG&SAM d.o.o.
Naslov
Vrunčeva ulica 1
3000 Celje
E-pošta
03 5472550
Seznam fraz
Gorazd Vertovšek, motivacijske delavnice
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA