Pošlji povpraševanje

Gorazd Vertovšek - trener mehkih veščin: vodenje projektov in sestankov

Če potrebujete strokovnjaka na področju usposabljanja, treningov in coachinga vodstvenega kadra v različnih podjetjih, angažirajte Gorazda Vertovška. V okviru podjetja VEG&SAM Gorazd Vrtovšek vodi različne družbe in projekte tako v slovenskih kakor tudi tujih podjetjih. Gorazd Vertovšek že več kot osemnajst let vodi različne izobraževalne seminarje in predava na različnih konferencah s področja vodenja in organizacije. Bogate izkušnje Gorazda Vrtovška so zadosten razlog, da ga mnoga podjetja najamejo oziroma angažirajo kot zunanjega svetovalce za pomoč in svetovanje na področju vodenja projektov in sestankov, ravnanja z ljudmi in motivacije. Gorazd Vertovšek bo zagotovo prinesel novo svežino in navdih v vsako podjetje, saj je njegovo podajanje znanja izvirno, zanimivo, dinamično in navdušujoče. Formulo uspeha Gorazda Vertovška sestavljajo sinteza poslovne inovativnosti, kreativnega mišljenja, osredotočenosti na cilje, čustvena moč in fizična pripravljenost. Vsi ti elementi, združeni v celoto, so gonilo, ki so Gorazda Vertovška pripeljali do točke, kjer se nahaja danes.

Gorazd Vertovšek - consultingGorazd Vertovšek

Vodenje projektov in sestankov, motivacija na delovnem mestu in ravnanje z ljudmi

Vodenje projektov in vodenje sestankov sta spretnosti, ki jih vodilni v podjetjih morajo popolnoma obvladati, saj vodenje sestankov in projektov zagotavlja nemoteno delo in navsezadnje, uspešnost pri delu. Ni lahko biti vodja, veščine pa se lahko naučite. In za to bo poskrbel Gorazd Vertovšek. Uspešno vodenje projektov v podjetju je ključno za dobro in uspešno opravljeno delo. Pri vodenju projektov je izredno pomembna tudi motivacija zaposlenih ter vodenje sestankov. Gorazd Vertovšek vas bo naučil, da spoznate načela vodenja projektov in sestankov ter kako se spoprijeti z nepredvidljivimi okoliščinami.

GORAZD VERTOVŠEK - IZKUŠNJE Z CESTNIM PREVOZOM

Gorazd Vertovšek poudarja pomen motivacije in dobre komunikacije

Gorazd Vertovšek vas bo naučil, kako primerno ravnati z ljudmi oziroma zaposlenimi, kako doseči boljšo komunikacijo na delovnem mestu in kako poskrbeti za primerno motivacijo. Le zadovoljni, dobro motivirani ljudje oziroma zaposleni bodo svoje delo opravili ustrezno, kar pa bo, po besedah Gorazda Vertovška, prispevalo k boljšemu poslovnemu uspehu podjetja.