Gorazd Vertovšek – z znanjem pomaga podjetjem k bolj učinkovitem vodenju

 

Mag. Gorazd Vertovšek je ustanovitelj podjetja VEG&SAM, ki je sodobno podjetje z dobro organizacijo in nudi različno pomoč korporacijam, od komunikacije, seminarjev in delavnic do seminarjev za promocijo zdravja na delovnem mestu ter pomoč pri zaposlovanju ali vodenju. Gorazd Vertovšek je magistriral s preučevanja gospodarskih družb in podjetništva ter že več kot osemnajst let skozi delavnice pomaga različnim korporacijam in podjetjem. V našem podjetju nudi Gorazd Vertovšek različne seminarje in delavnice usposabljanja, coachinga in treninga vodstvenega kadra v številnih podjetjih, ne glede na dejavnost, ki jo opravlja. Prepričani smo, da vam bomo z našimi delavnicami in seminarji pomagali do boljših rezultatov.

 

VEČ O NAŠIH MOTIVACIJSKIH DELAVNICAH TUKAJ!

 

groazd vertovšek promocija zdravja

 

Gorazd Vertovšek – znanje in izkušnje v poslovnem svetu so jamstvo za uspeh

 

Gorazd Vertovšek se zaveda da se razmere na trgih vseskozi spreminjajo, zato je v želji po celostnih rešitvah v podjetju oblikoval tri veje delovanja delavnic in seminarjev: svetovanje in izobraževanje, seminarje promocija zdravja na delovnem mestu in Active Lifestyle for Leaders. Naša želja je, da skozi komunikacijo na seminarjih nudimo pomoč vsem podjetjem in njihovim zaposlenim, ki želijo dosegati boljše rezultate v tem konkurenčnem in tržnem okolju, obenem pa ne zanemarjamo promocijo zdravja, ki jo izvajamo na naših seminarjih. Gorazd Vertovšek je pravi naslov za vas, saj ogromno znanje, ki ga ima, predava na izviren, navdušujoč in dinamičen način in s tem dosega izjemne rezultate.

 

gorazd vertovšek komunikacija v timu

 

Komunikacija na seminarjih je ključna za boljše delovanje

 

Gorazd Vertovšek se zaveda, da je uspešnost izjemno pomembna, zato smo na voljo vsem podjetjem, ki si na naših delavnicah in seminarjih skozi komunikacijo želijo priti do boljših rezultatov in s tem večje uspešnosti. Mag. Gorazd Vertovšek vas bo popeljal skozi različne komunikacijske tehnike in izboljšal vaš uspeh. Prepričani smo, da boste z našim podjetjem in vodjo Gorazdom Vertovškom dosegli želene rezultate.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
VEG&SAM d.o.o.
Naslov
Vrunčeva ulica 1
3000 Celje
E-pošta
03 5472550
Seznam fraz
Gorazd Vertovšek, komunikacije seminarji
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA