Pošlji povpraševanje

Gorazd Vertovšek - pomen komunikacije in timskega dela na delovnem mestu


gorazd vertovšek delavnicePodjetje VEG&SAM je sodobno zasnovano podjetje, ki se osredotoča na tri področja delovanja: svetovanje in izobraževanje, promocija zdravja na delovnem mestu in aktiven način življenja za menedžerje. Gorazd Vertovšek, prvo in najbolj prepoznavno ime podjetja, že več kot osemnajst let vodi različne družbe in projekte v različnih korporacijah, tako slovenskih kot tujih. Že vrsto let predava na strokovnih konferencah in vodi izobraževalne seminarje s področja vodenja in organizacije. Gorazd Vertovšek se ukvarja z usposabljanjem, treningi in coachingi vodilnega kadra v podjetjih, ki se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi. Gorazd Vertovšek med drugim poudarja pomen komunikacije na delovnem mestu, timsko delo v podjetju ter promovira zdravje, saj promocija zdravja prinaša velike koristi za posameznika, delodajalca in družbo. Gorazd Vertovšek bo na dinamičen, izviren in navdušujoč način približal uporabne in celostne rešitve za vsako podjetje.

MOTIVACIJSKE DELAVNICE GORAZDA VERTOVŠKA

Pametno upravljanje s časom bo prineslo podjetju uspeh

Če potrebujete nasvete v zvezi z vodenjem in organizacijo, potem smo v podjetju VEG&SAM pravi naslov za vas. Z veseljem bomo poskrbeli, da bo tudi v vašem podjetju zopet zavladal red. Načini vodenja podjetij se razlikujejo, vendar smo prepričani, da bo Gorazd Vertovšek poskrbel za motivacijo, boljšo komunikacijo v vsakem podjetju. Z boljšo komunikacijo na delovnem mestu in timskim delom v podjetju lahko drastično vplivamo na uspeh oziroma uspešnost podjetja. Za uspešno podjetje je pomembno, da znamo pametno upravljati s časom. Pri upravljanju s časom je izredno pomembno, da vzpostavimo jasen sistem dela in da imamo jasna navodila. Za učinkovito optimizacijo delovnega procesa boste najbolje poskrbeli tako, da boste za delo angažirali usposobljenega strokovnjaka, kot je Gorazd Vertovšek.

Gorazd Vertovšek

Motivacijske delavnice: timsko delo za izboljšanje komunikacije


Timsko delo v podjetju je področje, ki je za uspešno delovanje podjetja izredno uspešno. Potrebno pa je poiskati način, kako uspešno motivirati zaposlene, da bodo razmišljali in delovali kot eno. V podjetju VEG&SAM, z Gorazdom Vertovškom na čelu, spodbujamo motivacijske delavnice, na katerih se izboljša komunikacija na delovnem mestu ter timsko delo v podjetju.