Pošlji povpraševanje

Asertivna komunikacija z Gorazdom Vertovškom: trening brez literature in knjig

Trening asertivne komunikacijeAsertivna komunikacija je komunikacija, pri kateri v prvi vrsti spoštuješ sebe, vendar pri tem upoštevaš tudi druge. Asertivna komunikacija je pravzaprav osnovna veščina, ki jo morate obvladati, da bi lahko bili uspešni. Veliko se govori tudi o asertivnosti oziroma asertivni komunikaciji na delovnem mestu, ki je izredno pomembna za ohranjanje dobrih odnosov v hierarhiji na delovnem mestu. Asertivna komunikacije je nekaj, kar obvlada tudi Gorazd Vertovšek, ki deluje v okviru podjetja Veg&Sam. Mnogo je literature in knjig na temo asertivne komunikacije, vendar vam ne bo nihče tako slikovito in atraktivno predstavil asertivno komunikacijo kakor Gorazd Vertovšek. Veliko zanimanje med podjetji je za delavnico oziroma trening Asertivnost, ki bi jo lahko poimenovali umetnost ravnanja s čustvi jeze in strahu. Učenje asertivne komunikacije v današnji družbi in različnih korporacijah ni samo trend, temveč pravilna pot za odgovorno in uspešno vodenje tima, družbe in ravnanja z ljudmi in strankami.

NUDI TUDI MOTIVACIJSKE DELAVNICE

Gorazd Vertovšek in učenje asertivne komunikacije na treningu

Zavedamo se, da je stalno izobraževanje in pridobivanje znanja konkurenčna prednost vsakega posameznika in podjetij, zato vam ponujamo oziroma izvajamo učenje in treniranje mehkih veščin, med katere sodijo komunikacijske veščine (tudi trening asertivne komunikacije), umetnost prodaje, vodstvene veščine, upravljanje s časom in organizacijske spretnosti. Vse več je zanimanja za trening asertivne komunikacije. Gorazd Vertovšek vas bo naučil vse, kar morate vedeti o asertivnosti in vas pripravil do tega, da boste tudi vi znali asertivno komunicirati. Asertivnost je vzorec vedenj, ki lahko prepreči konflikte v komunikaciji. Asertivna komunikacija je sposobnost, da odkrito izražate svoje mnenje in prepričanja, pri čemer upoštevate tudi vašega sogovornika. Gorazd Vertovšek vas bo naučil, kako s pomočjo komunikacije spoštovati sebe in druge.


Asertivna komunikacija


OGLEJTE SI TUDI NJEGOV FACEBOOK PROFIL

Asertivna komunikacija v poslovnem svetu

V poslovnem svetu je asertivna komunikacija zelo pomembna, saj je ključnega pomena, da vaš sogovornik čuti, da verjamete vase in v svoj uspeh ter da s pomočjo komunikacije pokažete, da se cenite. Gorazd Vertovšek vas vabi, da se mu pridružite na treningu, kjer se boste naučili asertivne komunikacije brez knjig in literature. Obiščite njegov Linkedin profil Gorazd Vertovšek za več informacij.