Pošlji povpraševanje

Mag. Gorazd Vertovšek - za boljšo komunikacijo tima v podjetju

Gorazd Vertovšek, magister preučevanja gospodarskih družb in podjetništva, bo v vaše podjetje vnesel svežino in nov navdih. Poskrbel bo za učinkovit coaching in tako izboljšal komunikacijo v podjetju ter tako prispeval k boljšim rezultatom podjetja.

Mag. Gorazd Vertovšek se zaveda pomembnosti dobre komunikacije v timu

Vsi se zavedamo, da je komunikacija na delovnem mestu ključnega pomena, za uspešnost podjetja. Mag. Gorazd Vertovšek vam lahko pri tem pomaga. Mag. Gorazd Vertovšek se pod okriljem podjetja VEG&SAM ukvarja z izobraževanjem različnih kadrov v podjetjih in s tem pripomore k boljši komunikaciji med vodstvom podjetja in njegovimi delovnimi skupinami. Coaching je po definiciji metoda individualnega usmerjanja. Gre za sodelovalen, k rešitvam in rezultatom usmerjen sistematičen proces, v katerem usmerjevalec (coach) klienta spodbuja k pridobivanju izkušenj, samostojnemu učenju in osebnostni rasti.

gorazd vertovšek


Dobra komunikacija za boljše delovanje delovne skupine

Mag. Gorazd Vertovšek vam bo tako pomagal izboljšati komunikacijo v podjetju, vaš tim pa bo tako deloval učinkoviteje in bolj koherentno ter posledično dosegal boljše rezultate. Gorazd Vertovšek bo poskrbel tudi za boljšo komunikacijo s strankami.

PROMOCIJA ZDRAVJA >>>

Poslanstvo gospoda Gorazda Vertovška je pomoč podjetjem

Poslanstvo gospoda Gorazda Vertovška: podpora podjetjem, ki želijo poslovno uspeti in hkrati ustvariti prijazno in zdravo delovno okolje, ki ga uresničuje s podjetjem VEG&SAM, kjer želijo v veliki konkurenci podjetji uspeti in svojim zaposlenim hkrati nuditi prijazno in zdravo delovno okolje.

komunikacija v timu gorazd vertovšek


Velika uspešnost coaching metode Gorazda Vertovška v različnih podjetjih

Sinteza poslovne inovativnosti, kreativnega razmišljanja, osredotočenosti na cilje, čustvena moč in fizična pripravljenost so elementi, ki sestavljajo njegovo formulo uspeha. Multidisciplinarnost mag. Gorazda Vertovška ter široka paleta znanja in izkušenj mu omogočata stalno doseganje odličnih rezultatov.

MOTIVACIJSKE DELAVNICE >>>