Pošlji povpraševanje

Upravljanje s časom: usposabljanje, vodi mag. Gorazd Vertovšek

Upravljanje s časom (time management) je nekaj, kar moramo v osnovi obvladati vsi, tako pri svojem delu kot v zasebnem življenju. Vendar pa je to, kako uspešni smo pri upravljanju s časom, močno odvisno od posameznika. Medtem, ko nekateri nimajo posebnih težav, ko gre za upravljanje s časom, lahko to za druge pomeni hudo oviro. Seveda pa so vedno možne izboljšave. Da bi se naučili, kakšno je zares uspešno upravljanje s časom (time management), je pogosto potrebna strokovna pomoč. Bi želeli zares obvladati upravljanje s časom? Delavnica, ki jo vodi mag. Gorazd Vertovšek, je odlična možnost, da pobliže spoznate učinkovito upravljanje s časom. Delavnica z Gorazdom Vertovškom se organizira v sklopu podjetja VEG&SAM, kjer vam pomagamo do novih uspehov, predvsem poslovnih!

Gorazd Vertovšek

Kakšno je uspešno upravljanje s časom?

Za učinkovito upravljanje s časom (time management) je nujna uporaba različnih strategij in vedenj. Tisto, kar je za uspešno upravljanje s časom (time management), ki se ga lahko naučite s pomočjo Gorazda Vertovška, še posebej pomembno, je poleg postavljanja jasnih ciljev tudi določanje prioritet. Seveda pa je nujno tudi spremljanje napredka, da lahko po potrebi prilagodimo določene strategije in nadgradimo naš načrt. Tisto, kar je bistveno, da lahko govorimo o uspešnem upravljanju s časom, je seveda visoka stopnja produktivnosti oziroma učinkovitosti. Posebno področje, ki je danes pogosto deležno največ pozornosti, je seveda upravljanje z delovnim časom. Delavnica, ki jo vodi Gorazd Vertovšek, je tako kot nalašč za vse vodilne kadre v podjetjih – uspešno upravljanje z delovnim časom pomeni tudi uspešnejše poslovanje.

Kako vam lahko Gorazd Vertovšek pomaga pri upravljanju s časom?

Čeprav se vse več ljudi zaveda, kako pomembno je danes učinkovito upravljanje s časom, pa je udejanjenje tega načela v praksi pogosto precej oteženo. V poplavi različnih informacij o tem, kakšno naj bi bilo uspešno upravljanje s časom (time management), je velikokrat težko ločiti zrnje od plev. Za opazne izboljšave je tako nujna pomoč strokovnjaka za upravljanje s časom. Delavnica, v okviru katere vam Gorazd Vertovšek poda poglobljeno znanje in praktične nasvete je lahko tako izjemno koristna. Gorazd Vertovšek vam pomaga poiskati možnosti za optimizacijo delovnega procesa in drugih področij, kjer je nujno zelo premišljeno upravljanje s časom. Delavnica se osredotoča tudi na vzpostavitev dodelanega načrta za dodeljevanje in prevzemanje nalog. Če bi se učenja teh veščin lotili povsem sami, bi morali preučiti ogromno gradiva, ki zajema upravljanje s časom. Delavnica z Gorazdom Vertovškom vam tako prihrani precej energije in poskrbi za hitrejše rezultate.

Nudimo tudi druga izobraževanje in svetovanja

Komu je usposabljanje za uspešno upravljanje s časom namenjeno?

Se zavedate, da tudi sami niste najbolj uspešni, ko gre za upravljanje s časom? Delavnica uspešnega upravljanja s časom, ki jo vodi Gorazd Vertovšek, eden najvidnejših strokovnjakov za to področje, je namenjena vsem, ki si želite izboljšav. Gorazd Vertovšek je tudi strokovnjak za upravljanje z delovnim časom. Tako se njegovih predavanj pogosto udeležujejo tudi vodilni kadri v različnih podjetjih. Uspešno upravljanje z delovnim časom pomeni precej boljše rezultate, zaradi jasnega sistema pa je tudi manj možnosti za konflikte in nezadovoljstvo zaposlenih.

Upravljanje s časom delavnice

Učenje upravljanja s časom z Gorazdom Vertovškom dolgoročna naložba

Ne glede na to, ali vas zanima predvsem učinkovito upravljanje z delovnim časom ali upravljanje s časom (time management) nasploh, je Gorazd Vertovšek oseba, ki vam lahko pomaga do hitrega napredka. Gorazd Vertovšek poskrbi, da v najkrajšem možnem času osvojite najpomembnejše veščine, nujne za uspešno upravljanje s časom. S pomočjo Gorazda Vertovška so mnogi posamezniki in podjetja dosegli številne uspehe, na poti do katerih jih je pred tem močno oviralo prav neučinkovito upravljanje s časom. Tako vam Gorazd Vertovšek pomaga tudi pri prepoznavanju napak, povezanih z upravljanjem s časom, ki jih delate trenutno, in pri njihovi uspešni odpravi. Vabljeni!