Pošlji povpraševanje

Management podjetja in kadrov, vodenje in upravljanje s časom time management

Management podjetja mora strmeti k znanju in usposabljanju tako managerjev kot tudi zaposlenih, če želimo, da bo podjetje uspešni. Podjetje bo le na tak način konkurenčno. Že dolgo je znano, da so prav človeški viri odločujoč dejavnik pri razvoju podjetja, zato mora management podjetja strmeti k temu, da so zaposleni primerno usposobljeni. Pri managementu podjetja pa je pomembno tudi vodstvo. Vodenje je eden izmed ključnih dejavnikov poslovanja, dobro vodenje pa je odvisno od dobrih managerjev. Vodenje in management sta zato zelo povezana. V podjetju Veg&Sam z Gorazdom Vertovškom se osredotočamo na tri področja delovanja: svetovanje in izobraževanje, promocijo zdravja na delovnem mestu in aktiven način življenja za managerje. Gorazd Vertovšek, ki je zagotovo najbolj prepoznavno ime podjetja, vam lahko pomaga pri učenju veščin komunikacije, timskega dela, managementa podjetja, managementa kadrov, upravljanju s časom in vodenjem.

Upravljanje s časomVodenje in management

Management kadrov: Assessment Center

V podjetju Veg&Sam že vrsto let izvajamo Assessment Center, ki ga vodi Gorazd Vertovšek s skupino usposobljenih asesorjev. Ker se zavedamo, da je management kadrov izredno pomemben pri managementu podjetja, vam ponujamo preverjeno metodo ocenjevanja kandidatov za posamezno delovno mestom, ki ga med drugim opravlja tudi Gorazd Vertovšek. Ta metoda daje izjemno učinkovite rezultate, saj na ta način kandidate spoznate in dobite njegov profil v enem dnevu, ne da bi za to potrebovali mesec ali več poskusnega dela. Management kadrov igra pri managementu podjetja odločilno vlogo, saj bodo le ustrezni zaposleni znali svoje delo opraviti uspešno.

Pametno upravljanje s časom (time management) za večji uspeh podjetja

Vodenje igra ključno vlogo pri managementu podjetja in njegovi uspešnosti. Gorazd Vertovšek vas lahko nauči tehnik vodenja in pametnega upravljanja s časom. Načini vodenja podjetij se med seboj razlikujejo, vendar smo prepričani, da boste s pomočjo Gorazda Vertovška uspeli najti pravo motivacijo za boljšo komunikacijo v vašem podjetju. Vse, kar morate vedeti o managementu podjetja in kadrov, upravljanju s časom in vodenjem lahko sedaj izveste na enem mestu.