Rezalnik betona

Potrebujete rezalnik betona, ki vas ne bo nikoli pustil na cedilu? STIHL že dolgo velja za sinonim za kakovost, zato ste lahko prepričani, da boste z nakupom brusilno-rezalnega stroja STIHL več kot zadovoljni. Oglejte si tudi visoko kakovostni vrtalni stroj za zemljo, ki na gradbiščih pogosto pride prav.

Rezalnik betonaRezalnik za beton STIHL - popolna zanesljivost

Vrhunski rezalnik betona STIHL se uspešno spopada tudi z najzahtevnejšimi vrstami rezanja na gradbišču. Med delavci pa rezalnik za beton ni priljubljen le zaradi izjemne moči in trpežnosti, temveč tudi zaradi dolge življenjske dobe, popolne zanesljivosti in velike gospodarnosti. Delo poteka hitro in udobno, saj so brusilno-rezalni stroji STIHL izdelani robustno in priročno. Izbirate lahko med štirimi različnimi modeli - TS 400, TS 420, TS 700 in TS 800. Prva dva delujeta z močjo 3,2 KW (4,4 KM), druga pa s 5,0 KW (6,8 KM). Vsak rezalnik betona lahko vodite ročno ali na vozičku. Slednji je zelo uporaben v primeru, ko težavno rezanje poteka dlje časa. Nudimo vam tudi ostalo opremo, kot so npr. goriva, maziva in čistila ter osebna zaščitna oprema.

Brusilno-rezalne plošče za rezalnik betona

Zelo pomemben element rezalnega stroja predstavljajo brusilno-rezalne plošče. Pri nas lahko kupite diamantne brusilno-rezalne plošče, ki so primerne za rezanje betona, asfalta in naravnega kamna, ter brusilno-rezalne plošče iz umetne smole, s katerimi lahko režete jeklo, asfalt in kamnine. S tehnično dovršeno rezalno ploščo STIHL bo imel vaš rezalnik za beton izjemen rezalni učinek. Odločite se za preizkušeno metodo - odločite se za rezalnik betona STIHL.


Za dodatne informacije nas lahko obiščete na Obrtniški 21 v Logatcu ali pokličete po telefonu!