Pogonska sredstva in gozdarska orodja STIHL ter dodatki

V izdelkih STIHL se skrivajo številni inovativni dodatki, ki vam olajšajo delo tako doma kot v službi. Motorne naprave STIHL so visoko zmogljivi stroji; skrbno vzdrževanje in pozornost servisne službe pa zagotavljajo, da je njihovo delovanje zanesljivo, saj so pri delu podvrženi velikim obremenitvam. Med produkti STIHL boste tako našli pogonska sredstva, kot so goriva, maziva in čistila, in orodja, kot so motorne žage in kose.


Gozdarske kleščeGozdarska orodja STIHL - kakovostni izdelki za nego in podiranje dreves ter nego krajine

Gozdarska orodja STIHL, ki vam jih ponujamo, so kakovostni izdelki za nego in podiranje dreves in nego krajine. Pri delu z žagami in drugimi motornimi napravami bo naša oprema poskrbela za največjo mero udobja. Ker uporabljena pogonska sredstva vplivajo na delovanje in življenjsko dobo motorja, imamo za vas pripravljen tudi kakovostni program pogonskih sredstev in maziv, ki so prilagojena zahtevam naših naprav.

Pogonska sredstva prinašajo boljše delovanje naprav STIHL, hkrati pa so okolju prijazna

Naš cilj je ustvariti okolju prijazna pogonska sredstva, ki bi obenem tudi omogočila, da bi naprave STIHL delovale še bolj učinkovito. Zato jih v lastnem razvojnem centru STIHL dnevno izboljšujemo. Okolju prijazna so tudi orodja, kot so sistemi za polnjenje posode STIHL in številne običajne posode za bencin, ki zanesljivo preprečujejo prelivanje goriva ali da bi se rezervoar za gorivo preveč napolnil.


Obiščite nas na naši spletni strani in si oglejte kakovostna pogonska sredstva ter gozdarska orodja!