Unicommerce - orodja priznanih znamk in odlične kakovosti

Unicommerce d.o.o. s sedežem v Logatcu oskrbuje slovenski trg s proizvodnim asortimanom znamk STIHL, VIKING in FISKARS. Gre za visoko kakovostne produkte, ki že dolgo zadovoljujejo uporabnike na področju gozdarstva in vrtnarjenja. Podjetje Unicommerce je v letu 2004 zgradilo nov skladiščno-poslovni objekt v Obrtno-industrijski coni v Logatcu, s pomočjo katerega je izboljšalo sodelovanje s pooblaščenimi trgovci. Trgovine z orodjem in pripomočki prej omenjenih blagovnih znamk so danes razpršene po celotni Sloveniji, kar kaže na njihovo uporabnost ter odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

UNICOMMERCE


Kratka zgodovina podjetja Unicommerce, Logatec

Čeprav je podjetje Unicommerce d.o.o. s poslovanjem pričelo šele leta 1992, pa so produkti STIHL na območju današnje Slovenije prisotni že od konca šestdesetih let 20. stoletja. Takrat je bila ustanovljena družba UNIKOMERC s sedežem v Zagrebu, ki je delovala kot zastopnik podjetja STIHL za jugoslovansko tržišče. Ker se je kmalu pokazala pomembnost slovenskega trga, je bilo ustanovljeno predstavništvo v Ljubljani, ki je povezovalo uvoznike s podjetjema UNIKOMERC Zagreb in STIHL iz Nemčije. Ob razpadu Jugoslavije je iz predstavništva v Ljubljani nastala družba z omejeno odgovornostjo - Unicommerce d.o.o., ki je vse do danes močno razširila svojo trgovsko mrežo v Sloveniji.


Blagovne znamke STIHL, VIKING in FISKARS

Dandanes je STIHL sinonim za najvišjo kakovost, saj skoraj ni človeka, ki ne bi poznal te svetovne priznane blagovne znamke. Ne le motorne žage, temveč tudi motorne kosilnice, rezalniki za živo mejo, škropilne in čistilne naprave ter številna orodja za vrtnarjenje in delo na gradbišču so vrhunski produkti, ki jih lahko kupite v trgovinah, ki razpolagajo s produkti iz naše ponudbe.


Podjetje VIKING je bilo ustanovljeno leta 1981 s sedežem na Tirolskem v Avstriji. Kmalu se je razvilo v enega vodilnih proizvajalcev električnih naprav in orodij za potrebe vrtnarjenja. Proizvode VIKING odlikujejo inovativna tehnologija, visoka kakovost ter preprosto in udobno upravljanje.


FISKARS je najstarejša družba na Finskem, ustanovljena leta 1649. Je tudi vodilna blagovna znamka, ki zagotavlja funkcionalne, trajne in uporabniku prijazne rešitve na področju ročnega orodja za vrtnarjenje. Če veliko časa preživite na vrtu, vam bodo produkti FISKARS zagotovo prišli prav.


Vabimo vas, da si celotno ponudbo izdelkov in trgovin z izdelki iz naše ponudbe ogledate na naši uradni spletni strani!