Prezračevalnik trave VIKING - vaša zelenica bo hitro in učinkovito prezračena

Prezračevalnik trave bo z vaše trate odstranil zgornjo plast, kjer so se nabrali rastlinski odpadki, mah in plevel, jo hitro in učinkovito prezračil ter jo pripravil na novo sezono. V programu VIKING imamo na voljo prezračevalnik za travo na električni pogon ali pa takšnega z bencinskim motorjem.

Prezračevalnik traveElektrični prezračevalnik za travo za zelenice do 800 kvadratnih metrov

Električni prezračevalnik traveVIKING je primeren za zelenice površine do 800 kvadratnih metrov. Poleg tega, da ga je enostavno uporabljati, ga odlikujejo nizka cena in majhna teža ter po novem tudi ročka s 6-stopenjsko nastavitvijo globine nožev na upravljalnem ročaju. Električni prezračevalnik za travo ima spredaj ročaj za lažje dvigovanje naprave, na samem ročaju pa ima pri priključku za elektriko varnostno sponko za podaljšek električnega voda. Ta preprečuje izklop iz električne napeljave ter daje možnost preklopa naprave za udobno shranjevanje. Prezračevalnik trave ima sedem dvostranskih nožev, ki skupaj s štirinajstimi ostrimi konicami prodirajo v prst in cepijo travne koreninice ter obenem izmečejo mah in staro, suho travo.

Prezračevalnik trave z bencinskim motorjem VIKING za večje površine

Za zelenice površine med 800 in 2000 kvadratnih metrov pa priporočamo prezračevalnik za travo z bencinskim motorjem. Tudi ta prezračevalnik trave je preprost za uporabo ter ima nizko ceno, majhno težo in prav tako ročko s 6-stopenjsko nastavitvijo globine nožev. Sedem nožev skupaj s štirinajstimi ostrimi konicami odstranjuje zgornjo plast z zelenice.


Za še več podrobnosti pa vabljeni na našo spletno stran!