Obrezovalne škarje FISKARS za natančno obrezovanje dreves

Obrezovalne škarje in vrtne škarje FISKARS so ergonomsko oblikovane in enostavne za uporabo. Nudimo vrtne obrezovalne škarje za enostavno obrezovanje do 26 mm debelih vej, in negovanje bonsajev. V ponudbi imamo tudi večnamenske škarje za rezanje različnih materialov.

Obrezovalne škarje FISKARS omogočajo enostavno obrezovanje vej

Obrezovalne škarje FISKARSObrezovanje dreves nikoli ni bilo enostavnejše in prijetnejše opravilo. Obrezovalne škarje FISKARS so ergonomsko oblikovane, iz trpežnih sintetičnih materialov in z natančnimi, vedno ostrimi rezili iz nerjavečega jekla. Te škarje so lahke in primerne tudi za manjše roke. Edinstveni mehanizmi ročajev obrezovalnih škarij pa zagotavljajo enakomerno porazdelitev moči na vse prste in s tem omogočajo delo z manj napora. Zato se lahko poslovite od krčev in mravljincev na roki ter se popolnoma posvetite obrezovanju! Obrezovalne škarje FISKARS imajo stransko ojačana rezila, prevlečena s posebnim materialom, ki onemogoča prijemanje stebel ter zmanjšuje trenje, s čimer zagotavljajo natančne in čiste reze.

Vrtne škarje FISKARS za rezanje vse od rož, zelišč do bonsajev

Vrtne škarje FISKARS so s svojo oranžno barvo že tradicionalni pripomoček na urejenih vrtovih. Za rezanje okrasnih rastlin, cvetja, bonsajev, zelišč, vrtnih sadik, tanjših žic ali za natančno obrezovanje rož in stebel - za vse to in še več so vam v pomoč vrtne škarje FISKARS. Vrtne škarje so ergonomsko oblikovanje, iz lahkih materialov ter z rezili iz nerjavečega jekla in zagotavljajo enostavno, komfortno in izredno natančno rezanje ter obrezovanje rastlin.


Za več podatkov o ponudbi obrezovalnih in vrtnih škarij obiščite našo spletno stran!