FISKARS noži in brusi

Če ste zadovoljni le z najboljšimi noži za kampiranje ali delo na vrtu, se odločite za vrhunsko blagovno znamko z dolgoletno tradicijo FISKARS. Noži in pripadajoči brusi za nože so visoko kakovostni, zato ste lahko popolnoma prepričani o njihovi učinkovitosti in izjemno dolgi življenjski dobi. Oglejte si tudi FISKARS sekire in ročne žage, s katerimi bodo opravila z lesom postala preprosta in zabavna.

Nož FISKARS

Cepilni nož iz nerjavečega jekla

Za cepljenje sadnega drevja boste potrebovali ustrezen cepilni nož. FISKARS cepilni nož bo to delo opravil več kot zadovoljivo, poleg tega pa ga lahko uporabite tudi za obrezovanje cvetja in zelenjave. Na voljo so vam trije različni modeli - K62, K61 in K60. Slednjega lahko uporabite še za graviranje, ostrenje lesenih palic in obdelovanje manjših rastlin in grmov. Rezila nožev so izdelana iz nerjavečega in karbonskega jekla, ročaji pa iz recikliranega plastičnega materiala, ki zagotavlja dober oprijem. Preizkusite tudi vsestranske nože z etuijem K40, s katerimi lahko preprosto rezljate les ter očistite ribe ali zelenjavo.

Brusi za nože FISKARS

Da bodo vaši noži še dolgo učinkovito služili svojemu namenu, bodo poskrbeli kakovostni brusi za nože in sekire. Brusi FISKARS, ki imajo brusni kamen izdelan iz keramike, vam omogočajo tako brušenje nožev kot sekir, saj lahko enostavno preklapljate med dvema pozicijama brušenja. Brusi v dolžino merijo 165 mm in tehtajo le 90 gramov, zato jih lahko brez težav pospravite v žep.


Slike in tehnične podrobnosti nožev in brusov si lahko ogledate na naši spletni strani!