Lopate in vrtne vile FISKARS

Svetovno znano podjetje FISKARS že več kot 360 let izdeluje delovne pripomočke in raznovrstno orodje za nego vrta in trate. Tako njihov proizvodni program vključuje tudi visoko kakovostne lopate in vrtne vile. Posebej za vas smo pripravili bogato ponudbo:

  • ErgoPlus lopata (špičasta)
  • Ergonomska lopata (ravna ali špičasta)
  • Teleskopska lopata (ravna ali špičasta)
  • Lopata za kampiranje
  • Zložljiva lopata
  • ErgoPlus vrtne vile
  • Teleskopske vrtne vile
  • Ergonomske vrtne vile

Poleg lopat in vil so vam za vrtna opravila na voljo še manjše lopatke, izjemno uporaben pa je tudi odstranjevalec plevela FISKARS, s katerim se boste na enostaven in okolju prijazen način znebili trdovratnega plevela.

Teleskopska, ergonomska in zložljiva lopata

Zložljiva lopata FISKARSLopate FISKARS so v osnovi namenjene izkopavanju lukenj na vrtu. Seveda lopate lahko uporabite tudi za odstranjevanje snežne površine, vendar vam za to opravilo svetujemo posebej za to izdelane snežne lopate. Med vrtičkarji je izredno priljubljena teleskopska FISKARS lopata, saj si jo vsak posameznik lahko enostavno nastavi po meri. Tudi ergonomska lopata z ostrim rezilom je med uporabniki dobro sprejeta. Skrbno načrtovana oblika zmanjšuje pritisk na ramena in hrbet, zato je še posebej primerna za dolgotrajna izkopavanja. Teleskopske in ergonomske lopate so izdelane iz kakovostnega jekla. Najbolj priročna pa je zagotovo zložljiva lopata, saj jo lahko enostavno pospravite v priloženo torbico in odnesete s seboj. Ta vsestransko uporabna FISKARS lopata je izdelana iz nerjavečega jekla, ročaj pa iz plastike in aluminija. Oglejte si ponudbo na naši spletni strani in izberite lopato, ki vam najbolj ustreza.

Teleskopske in ergonomske vrtne vile

Za učinkovito delo na vrtu boste po vsej verjetnosti potrebovali tudi kakovostne vrtne vile za prekopavanje. Pri nas so vam na voljo teleskopske vrtne vile, ki jih brez težav lahko uporablja več ljudi, saj so nastavljive po višini. Vse več povpraševanja pa dosegajo ergonomske vrtne vile s štirimi roglji. Naredite nekaj dobrega za svojo hrbtenico in se odločite za optimalno načrtovano ergonomsko zasnovo.

Vabimo vas, da si lopate in vile za prekopavanje ogledate na naši spletni strani!