Vrtalni stroj za zemljo STIHL

Proizvodi blagovne znamke STIHL pomagajo ljudem pri delu v več kot 160 državah sveta. Med kupci so še vedno najbolj priljubljene motorne žage STIHL, čeprav to globalno podjetje proizvaja tudi druga orodja, naprave in sisteme. Sem sodijo motorne škropilnice, rezalniki betona,motorne naprave za košnjo, čistilne naprave (pihalniki, sesalniki in visokotlačni čistilniki) in rezalniki za živo mejo STIHL. Izjemno uporabna sta tudi multi in kombi sistem, ki predstavljata inovativno rešitev na področju nege vrta, trate in ostale površine okoli hiše. Vse bolj priljubljen produkt blagovne znamke STIHL postaja tudi tehnično in stilsko dovršen vrtalni stroj za zemljo.

Vrtalni stroj

Vrtalni stroj za zemljo STIHL je kos zahtevnim nalogam

Vrtalnik STIHL lahko uporabite za vrtanje enostavnih lukenj v zemljo ali za odvzem vzorcev tal. Napredne tehnične lastnosti zagotavljajo, da vrtalnik za zemljo lahko brez težav izvrta luknjo do premera 200mm. Z vrtalnim strojem STIHL je vrtanje enostavno, hitro in natančno. Izbirate lahko med dvema različnima vrtalnikoma - med manjšim modelom BT 121 ter večjim BT 360.

Vrtalnik BT 121 za enega in BT 360 za dva

Vrtalni stroj za zemljo BT 121 lahko upravlja le en delavec. Za večje udobje med vrtanjem je serijsko opremljen z naslonsko blazino. Odlikuje ga tudi inovativna zavora svedra QuickStop, ki stroj zaustavi v trenutku, ko se sveder v zemlji zatakne. To je edini vrtalnik na svetu, ki se ponaša z omenjeno funkcijo. Precej večji je vrtalni stroj za zemljo BT 360, katerega upravljata dva delavca. Gre za robustni vrtalnik s preklopnim okvirjem, prevlečenim z umetno maso za boljši oprijem. Nudimo vam tudi velik izbor svedrov, ki se podajo na napravo STIHL BT 360.


Za vsa dodatna pojasnila o vrtalnih strojih STIHL nas pokličite ali pošljite elektronsko pošto!