Motorni, električni in akumulatorski rezalniki za živo mejo STIHL

Čeprav imajo največji sloves motorne žage STIHL, pa ljudje vsakodnevno uporabljajo tudi številne druge naprave tega priznanega nemškega proizvajalca. Motorna škropilnica, rezalnik betona, vrtalnik za zemljo, multi ali kombi sistem, različne motorne naprave za košnjo in čistilne naprave so produkti, ki jih zadovoljne stranke že vrsto let uporabljajo pri urejanju vrta, trate in ostale površine okoli hiše. Veliko povpraševanje dosegajo tudi kakovostni rezalniki za živo mejo STIHL.

Rezalnik za živo mejo

Motorni rezalniki za živo mejo STIHL

Z motornimi rezalniki je rezanje žive meje popolnoma enostavno in varno. Čeprav so omenjeni rezalniki za živo mejo STIHL namenjeni predvsem uporabi za nego parkov in pokrajin, pa vam bodo zagotovo prišli prav tudi za domačo rabo. Rezalniki bodo kos dolgim in razvejanim živim mejam, ki predstavljajo obilico težav običajnim napravam za nego živih mej. S podaljšanim rezilom boste lahko dosegli tudi višje in težje dostopne dele. Prav tako bo z motornimi rezalniki STIHL olajšano tudi vaše gibanje, saj vam ne bo nikoli v napoto električni kabel.

Električni rezalniki za živo mejo

Če želite rezanje zelenja opravljati v miru, so morda za vas najprimernejši električni rezalniki za živo mejo. Delujejo izredno tiho, hkrati pa so lahki, zmogljivi in preprosti za uporabo. Električni rezalniki za živo mojo STIHL so tudi ergonomsko oblikovani, kar je pri pogostem delu s temi napravami še kako pomembno. Naj dodamo še to, da so električni rezalniki primerni za vse, ki jih ne moti prisotnost električnega kabla.

Akumulatorski rezalnik z litij-ionsko baterijo

Akumulatorski rezalnik je najnovejši produkt v sklopu naprav za obrezovanje živih mej. Ponaša se z elektronsko uravnavanim elektromotorjem, ki ga poganja 36 V litij-ionska baterija. Na voljo sta vam dva modela, in sicer HSA 65 in HSA 85. Prvi akumulatorski rezalnik ima enostransko nabrušene zobe dolžine 50 cm in je primeren za nego okoli hiše ter v vrtu. Drugi model pa je namenjen profesionalni rabi, saj ga odlikujejo obojestransko nabrušeni zobje dolžine 62 cm. Pri obeh modelih rezalnikov meri razdalja med zobmi 30 mm, kar je primerno za rezanje vej s premerom do 22 mm.


Za vse dodatne informacije o rezalnikih za živo mejo STIHL nas pokličite po telefonu ali nam pošljite elektronsko sporočilo!