Trgovine z vrtnim in gozdarskim orodjem

Če imate na razpolago vsaj nekaj površine okoli vašega doma, ste ta prostor po vsej verjetnosti namenili za trato ali vrt. Vrtičkanje postaja vse bolj priljubljeno, saj se cene živil, kjer so zajete tudi cene sadja in zelenjave, v zadnjih letih strmo zvišujejo. Seveda pa ni pomemben le stroškovni vidik. Sadje in zelenjava, pridelana na domačem vrtu, sta veliko bolj ekološka. Vsebujeta več vitaminov in mineralov ter bistveno več hranilnih snovi od večine sadja in zelenjave iz trgovine.


Seveda pa tudi vrtno orodje ter različni pripomočki za vrtnarjenje predstavljajo določeno investicijo. Pred nakupom je potrebno razmisliti, kaj dejansko potrebujemo in koliko denarja smo za posamezne produkte pripravljeni odšteti. Trgovine z orodjem za vrtnarjenje se dandanes nahajajo v vsakem nekoliko večjem mestu, vendar ne prodajajo vse enako kakovostnih proizvodov.

Unicommerce - sodelovanje s trgovinami z orodjem

Podjetje Unicommerce d.o.o. je začelo poslovati leta 1992. Najprej je slovenski trg oskrbovalo z motornimi napravami STIHL in se osredotočilo predvsem na širjenje trgovske mreže. Danes Unicommerce iz Logatca zalaga številne trgovine z gozdarskim in vrtnim orodjem priznanih blagovnih znamk STIHL, VIKING in FISKARS, ki s svojimi visoko kakovostnimi in tehnološko inovativnimi produkti že vrsto desetletij navdušujejo kupce po celem svetu.

Trgovine z vrtnim in gozdarskim orodjem STIHL, VIKING in FISKARS v Sloveniji

Ker proizvodi omenjenih blagovnih znamk predstavljajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo, se le-ti prodajajo v številnih trgovinah. Tako so trgovine z vrtnim in gozdarskim orodjem STIHL, VIKING in FISKARS razpršene po celotni Sloveniji. Na naši spletni strani lahko v posebnem iskalniku enostavno izberete določeno regijo in prikazale se vam bodo trgovine z orodjem na izbranem območju, kjer lahko kupite te kakovostne izdelke za učinkovito, varno in udobno delo na vrtu ali v gozdu.

Trgovci z vrtnim orodjemCeloten seznam trgovin z izdelki STIHL, VIKING in FISKARS si lahko ogledate na naši spletni strani!