Multi in kombi sistem - nega trate, obdelava tal, čiščenje površin

Za vse, ki naravnost obožujete naprave in orodja STIHL, smo pripravili uporabna in praktična sistema - kombi sistem in multi sistem. Z njima bo delo okoli vaše hiše postalo udobno in enostavno, vrt, travnik in okolica pa bodo urejeni kot še nikoli poprej. Sisteme sestavljajo motorne naprave za košnjo, rezalniki za živo mejo STIHL, različne čistilne naprave in mnoga druga priročna in nadvse uporabna orodja.

Multi kombi sistem

Kombi sistem - nega trate in obrezovanje žive meje

Kombi sistem predstavlja inteligentno rešitev za nego trate in vrta. Izbirate lahko med dvema različnima kombimotorjema, ki delujeta na bencin in olje - KM 130 R in KM 90 R. Kombi sistem dopolnjujejo še različna orodja. Sem sodijo okopalnik, pihalnik, višinski obvejevalnik, podaljšani rezalnik za živo mejo, kosa z listom za košnjo ter kosa s kosilno glavo. Delo s kombi sistemom poteka hitro in učinkovito, saj je sistem praktičen in udoben za uporabo, orodja pa se lahko zamenja popolnoma enostavno. Obdelava tal oz. nega trate vam bo zagotovo v veselje, saj boste samo z eno napravo lahko uredili robove vaše zelenice, pometli površino, obrezali živo mejo in izpihali listje.

Multi sistem - obdelava tal in čiščenje površin

Zakaj bi za obdelavo okolice vašega doma uporabljali veliko število naprav, če obstaja elegantna rešitev - multi sistem za obdelavo tal in čiščenje površin. Osnova multi sistema je inovativen multimotor, ki je sestavljen iz zmogljivega pogona in prilagodljivega okvirja. Obdelava tal poteka s pomočjo različnih orodij, kot so odstranjevalnik maha, robilnik, drobilnik, okopalnik in prezračevalnik zelenic. Multi sistem dopolnjujeta tudi dve orodji za čiščenje površin - čistilna krtača in čistilni valj. Z multi sistemom bo vaš vrt vedno zelen in zdrav, terase, poti in fugirane površine pa se bodo bleščale v izjemni čistoči.


Za dodatne podrobnosti o kombi in multi sistemih vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran!