Snežne lopate

Imate radi zimo, vendar vam odmetavanje snega z dvorišča povzroča težave? Predstavljamo vam visoko kakovostne lopate za sneg Fiskars. Omenjeno finsko podjetje je bilo ustanovljeno že leta 1649, njihovi vrhunski izdelki pa se s pridom uporabljajo po celem svetu. Snežne lopate, plugi in snežni potiskači so inovativni in tehnično dovršeni, njihova ergonomska zasnova pa poskrbi za udobno in zdravju prijazno uporabo.

Snežna lopata

Lahka lopata za sneg iz kakovostnih materialov

Za odstranjevanje snega z dvorišča, parkirišča ali pločnikov lahko uporabite različne Fiskars pripomočke. Najbolj pogosta je zagotovo klasična lopata za sneg, s katero sneg zajamete in odvržete na želeno mesto. Snežna lopata je primerna predvsem za manjše površine, saj je pri veliki količini snega delo lahko utrujajoče. V veliki meri ga olajšajo ergonomsko oblikovane snežne lopate, ki razbremenijo hrbtenico in pritisk na zapestja. Lopate za sneg Fiskars so izdelane iz najbolj kakovostnih materialov in zelo lahke.


Na voljo so vam tri različne snežne lopate. Prva ima vodilo izdelano iz brezovega lesa, držalo iz polipropilena in aluminijasto zajemalo. To snežno lopato lahko uporabite tudi za razmet granulata. Druga lopata za sneg ima aluminijasto vodilo prevlečeno s plastično maso, njeno zajemalo pa je izdelano iz polietilenske plastike, ki preprečuje prijemanje snega. Kot tretja vam je na voljo manjša snežna lopata z zajemalom iz aluminija ter z aluminijastim ročajem, ki je prevlečen s plastično maso. Zaradi majhnosti lahko lopato brez težav pospravite v prtljažnik avtomobila in jo imate tako na poti vedno pri roki.

Za večje površine uporabite snežni plug

Če je vaše dvorišče veliko, vam svetujemo, da namesto lopate za sneg uporabite snežni plug Fiskars. Na voljo sta vam dve različici, in sicer snežni plug PRO ter zložljiv snežni plug. Oba imata ročaj izdelan iz kakovostnega jekla, dodani pa so še posebni odsevni trakovi, ki vas naredijo dobro vidne tudi ponoči. Pri zložljivem modelu je kot ogrodja nastavljiv. Zajemalo je izdelano iz lahke in kakovostne polietilenske plastike, robovi pa so dodatno ojačani s cinkom. Za odstranjevanje snega z večjih površin lahko uporabite tudi priročen snežni potiskač.


Snežne lopate, plugi in snežni potiskači so vam po ugodnih cenah na voljo v številnih trgovinah z orodjem po celotni Sloveniji. Seznam si lahko ogledate na naši spletni strani - vabljeni!