Vrtalnik za zemljoVrtalnik za zemljo FISKARS

Imate težave pri izkopavanju lukenj za sajenje sadik dreves in grmovja? Se preveč zamudite pri pripravi luknje za sadike vaših rož in zelenjave? Predlagamo vam preprosto rešitev: vrtalnik QUIKDRILL FISKARS. Vrtalni stroj verjetno poznate že kot gradbeno orodje, mi pa vam ga v nadaljevanju predstavljamo tudi kot rešitev za vaše vrtnarske težave.

Vrtalnik QUIKDRIL FISKARS

Vrtni vrtalnik FISKARS je idealno orodje za izkopavanje lukenj za sajenje rastlin in gnojenje tal. Prihaja v treh dimenzijah:

  • S (delovna širina: 100 mm) za sajenje čebulic in gnojenje tal,
  • M (delovna širina: 150 mm) za sajenje trajnic, prezračevanje tal, kompostiranje in pripravo terena za postavljanje ograje,
  • L (delovna širina: 200 mm) za sajenje živih mej, sadik dreves, izkopavanje lukenj za kompost ter za pripravo terena za postavljanje večjih ograj.


Vrtalnik za zemljo zvrta po robovih gladko luknjo, ob tem se ne zatika ob korenine ali manjše kamenčke. Kakovostna izdelava iz obstojnih materialov je namenjena redni uporabi vrtalnika. Ne glede na to ali bi vrtalnik oz. vrtalni stroj kupili za sajenje, kompostiranje, gnojenje ali za vaše gradbene podvige, vam bo zagotovo prišel prav tudi pri drugih opravilih.


Za več informacij o ponudbi vrtalnih strojev obiščite našo spletno stran!