Osebna zaščitna oprema in oblačila STIHL® TIMBERSPORTS®

Osebna zaščitna oprema in oblačila STIHL® TIMBERSPORTS® bodo pripomogla, da boste pripravljeni na vsako delo, saj so izjemno udobna in odporna na vremenske razmere. Poskrbela bodo za varnost, udobje in učinkovitost pri vašem delu. Zaščitna oprema in oblačila iz našega prodajnega programa med drugim zajemajo:

Dežna jakna STIHLOsebna zaščitna oprema mora biti trpežna, udobna, odporna na slabo vreme ter na udarce, trne in vlago

Osebna zaščitna oprema, kot so zaščitne hlače za košnjo ali gozdarska oblačila, morajo biti trpežna in narejena iz preverjenih kakovostnih materialov, ki omogočajo preprosto čiščenje in prijetno nošenje. Prav tako se morajo prilegati telesu in imeti vse lastnosti, ki so pomembne za določeno delovno opravilo. Zaščitne hlače STIHL® TIMBERSPORTS® tako nudijo zaščito pred udarci, trni in vlago. Gozdarska zaščitna oblačila imajo velike površine v signalni barvi in številne funkcionalne dodatke. Ta zaščitna oblačila omogočajo, da se ob vsakem vremenu počutite odlično. To vam zagotavlja tudi namensko spodnje perilo Stihl. Lahek, zračen material poskrbi za dobro kroženje zraka ob telesu in kar najmanj potenja.

Kolekcija STIHL® TIMBERSPORTS® poudarja moderne in športne oblike

Kolekcija ponuja ustrezna zaščitna oblačila in številne moderne dodatke za vsakdanjo uporabo, šport in prosti čas. Poleg moderne in športne oblike kolekcija zagotavlja tudi praktičnost pri nošenju in izjemno trpežnost.

Obiščite na nas na naši spletni strani za vse dodatne podrobnosti!