Škarje za živo mejo - obrezovanje za negovan videz žive meje

Za negovan videz žive meje se ji je potrebno posvetiti že od sajenja dalje. Z obrezovanjem žive meje je potrebno začeti zgodaj in za prva tri leta velja, da je bolje uporabiti škarje prevečkrat kot premalokrat. Škarje za živo mejo in grmovja FISKARS vam bodo olajšale to delo, ne glede na to ali ste na meji zasadili listopadno rastlino ali iglavca.


Škarje za obrezovanje žive meje FISKARS - za redno oblikovanje žive meje

Škarje za živo mejo FISKARS

Za ohranjanje oblike žive meje je potrebno redno obrezovanje. Po prvih treh letih vsako leto zgodaj pomladi. Pri tem je nujno, da so škarje za živo mejo dobro nabrušene in da je rez veje gladek. S tem zagotovimo lepo obliko in negovan videz ter zdrav nadaljnji razvoj grmovja. Poleg rednega obrezovanja žive meje pa ne pozabite tudi na gnojenje in odstranjevanje plevela. V kolikor za živo mejo ne skrbite redno in po malem skozi celo leto, vam zagotovo ne bo v ponos!


Škarje za živo mejo FISKARS - za obrezovanje žive meje brez večjega truda

Posvečajte se obliki vaše žive meje in ne orodju, ki ga imate v rokah! Oblikovanje žive meje je že samo po sebi natančno in včasih mukotrpno delo, zato so zadnje, čemur se morate posvečati, škarje za živo mejo. Škarje za obrezovanje žive meje FISKARS so kvečjemu oster podaljšek vaše roke. Ergonomsko oblikovani ročaji iz prijetnega in lahkega materiala ter patentiran mehanizem vam bodo občutno olajšali to dolgotrajno opravilo. Rezila iz izjemno trdnega, nerjavečega jekla ohranjajo dolgo ohranjajo ostrino. Prevleka na zgornjem rezilu pa zmanjšuje trenje in olajša čiščenje. Vzdrževanje je enostavno in uporaba prijetna!


Škarje za živo mejo FISKARS in več informacij o njih najdete v naši ponudbi na naši spletni strani! Vabljeni k obisku!