Motorna škropilnica - ročne in nahrbtne motorne škropilnice STIHL

Želite ustrezno poskrbeti za vaš vinograd? Morda za sadovnjak? Nudimo vam inovativne motorne škropilnice, s katerimi boste brez težav opravili škropljenje v sadovnjaku, vinogradu ali zelenjavnem vrtu. Motorna škropilnica STIHL je tehnično dovršena in ergonomsko oblikovana, zato vam omogoča udobno delo brez večjega napora.

Motorna škropilnica STIHL
Če želite kakovostno poskrbeti za svoj vrt in trato, si poleg motorne škropilnice lahko priskrbite tudi ostale STIHL naprave, kot so npr. motorne naprave za košnjo, rezalniki za živo mejo STIHL in raznovrstne čistilne naprave. Med našimi kupci sta izredno priljubljena tudi multi sistem ter kombi sistem, s katerima lahko preprosto poskrbite za celotno okolico vašega doma.


Fleksibilne ročne škropilnice

Ročne škropilnice so manjše od nahrbtnih, zato so primerne predvsem za uporabo na manjših in srednje velikih površinah. Inovativna oblika jim zagotavlja izjemno natančnost in fleksibilnost pri delu. Izbirate lahko med modeloma SG 10 in SG 20. Prva škropilnica STIHL ima 1,6-litrski rezervoar in tlačno batno črpalko s črpalno ročico za stalno škropljenje, zato ponovno črpanje ni potrebno. Škropilnica STIHL SG 20 pa je z 18-litrskim rezervoarjem bolj robustna. Primerna je za nanašanje gnojila in sredstva za zaščito rastlin na nekoliko večjih obdelovalnih površinah.


Profesionalne nahrbtne motorne škropilnice

Nahrbtne motorne škropilnice so primerne za profesionalno rabo na velikih obdelovalnih površinah. Njihova izjemna moč omogoča domet škropljenja do kar 14,5 m. Na voljo sta vam dva inovativna in tehnično izpopolnjena modela. Motorna škropilnica STIHL SR 430 ima 14-litrski rezervoar in udoben nosilni sistem. Ponaša se z multifunkcionalnim ročajem za enoročno upravljanje ter naprednim sistemom proti vibracijam, kar vam omogoča udobno in manj naporno delo. Motorna škropilnica STIHL SR 450 je podobna prejšnjemu modelu, razlikuje se le v tem, da je dodatno opremljena s sistemom za predelavo 2 v 1, kar ji omogoča tudi trosenje in raznašanje granulata. Vse nahrbtne motorne škropilnice poganja 2-MIX motor, ki poskrbi za veliko moč, varčevanje z gorivom in zmanjšanje zdravju in okolju škodljivih izpušnih plinov.


Opise škropilnic ter njihove tehnične lastnosti si lahko ogledate na naši spletni strani!