Vrtne škarje za enostavno in natančno delo z rastlinami

Vrtne škarje FISKARS že čez 40 let omogočajo lažje in natančnejše delo na vrtovih. Značilna oranžna barva je tisto, za čemer gledamo, ko iščemo škarje za rezanje rož, nabiranje zelenjave in zelišč ali negovanje bonsajev in obrezovanje vej. Vabljeni k ogledu naše pestre ponudbe vrtnih, obrezovalnih in večnamenskih škarij! Zagotavljamo, da boste našli primerne škarje za vaše potrebe in vaše roke.

Vrtne škarje

Vrtne škarje FISKARS za natančno rezanje in nego rož, zelenjave in zelišč

Vrtne škarje FISKARS so namenjene preciznemu rezanju ali trimanju. Ergonomsko oblikovani ročaji in rezila iz karbonskega jekla omogočajo enostavno in izredno natančno rezanje stebel okrasnih rastlin, zelenjave in zelišč. Škarje režejo tudi tanjše žice. Vrtne škarje v ponudbi zajemajo tudi škarje za sobne rastline in škarje za manjše obrezovalne posege. Vse vrtne škarje zagotavljajo udoben oprijem in odlično kontrolo reza.

Obrezovalne škarje in večnamenske škarje za ostale posege na vrtu

Obrezovalne vrtne škarje so namenjene obrezovanju do 26 mm debelih vej. Ergonomska oblika, dober oprijem na ročajih, ostra in nerjaveča rezila ter varnostni zatiči zagotavljajo enostavno, natančno, gladko in varno obrezovanje. Obrezovalne škarje so namenjene tako močnim, velikim rokam vrtnarja kot tudi manjšim, nežnejšim ročicam vrtnarke. Za preostale posege na vrtu in v domu pa nudimo večnamenske škarje, v katerih se skriva moč več orodij. Tako boste za rezanje množice materialov - od vrvi do žice - odslej rabili le ene škarje. Nadomestila vam bodo med drugim tudi šilo in odpirač. Preizkusite obrezovalne in večnamenske škarje FISKARS!


Vse vrtne škarje, obrezovalne škarje in večnamenske škarje v ponudbi so podrobneje predstavljene na naši spletni strani. Vabljeni k obisku!