Osebna zaščitna oprema STIHL: gozdarska oblačila, očala in zaščitne rokavice

Pri težkem delu je varnost na prvem mestu, zato je varna osebna zaščitna oprema nujna. Nudimo vam zaščitna oblačila in obutev ter dodatke, kot so zaščitna očala in zaščitne rokavice blagovne znamke STIHL. Osebna zaščitna oprema STIHL vam bo omogočila varno, udobno in učinkovito delo.


Gozdarska zaščitna oblačila STIHL so narejena iz preverjenih kakovostnih, zračnih in trpežnih materialov, ki so prijazni do kože. Ker odbijajo umazanijo, je čiščenje takšnih oblačil preprosto. Poleg tega imajo gozdarska oblačila številne funkcionalne dodatke, veliko površine oblačil pa je namenjenih signalni barvi.

Zaščitna očalaZaščitne rokaviceZaščitni vizir

Zaščitne rokavice za varen oprijem in zaščitna očala za zaščito vaših oči

Osebna zaščitna oprema je še posebej pomembna pri zaščiti glave in rok, saj imamo pri delu s temi deli telesa pogosto opravka z umazanijo, vodo in opilki. Za zaščito vaših oči bodo poskrbela zaščitna očala STIHL, ki so praktična in lahka ter vam omogočajo varno in udobno nošenje. Kakovostna zaščitna očala absorbirajo škodljive UV-žarke in z jasno sliko zmanjšajo utrujenost vaših oči.


Varen oprijem pa lahko zagotovijo le kakovostne in primerne zaščitne rokavice. Zaščitne rokavice nudijo zaščito pred poškodbami, mrazom, vlago in umazanijo. Na voljo so vam najrazličnejše STIHL zaščitne rokavice, ki jih lahko uporabljate za različne naloge.


Vabljeni na našo spletno stran!