Kosilnica VIKINGAkumulatorske in motorne kosilnice VIKING

V našem obsežnem programu VIKING boste zagotovo našli ustrezno kosilnico za svoje delo. Odločite se lahko za bencinske, električne ali akumulatorske kosilnice VIKING, ki so lahko v klasični ali patentirani večnamenski izvedbi za košnjo in mulčenje. Kosilnice so na voljo tudi z dodatno opremo, kolesnim pogonom in večjo širino košnje ter so primerne za površine do velikosti 2500 kvadratnih metrov. Traktorske kosilnice pa lahko obdelujejo tudi površine med 6.000 in 10.000 kvadratnih metrov.

Akumulatorske kosilnice VIKING - lahki vrtni pomočniki

Akumulatorske kosilnice so nova akumulatorska naprava, ki za pogon uporablja elektronsko naravnan elektromotor (EC). Program VIKING vam predstavlja novo serijo lahkih vrtnih pomočnikov in kosilnic, ki vas bodo prepričali s preprostim vzdrževanjem in udobnim vodenjem. Akumulatorske kosilnice imajo rezilo, široko 37 centimetrov, zato so primerne za površine med 300 in 500 kvadratnih metrov. Ker tako STIHL kot VIKING uporabljata isto tehnologijo akumulatorjev, se lahko akumulatorske baterije uporabljajo pri obeh.

Motorne kosilnice z elektromotorjem ali z bencinskim motorjem

Električne kosilnice VIKING so zanesljive, preproste za uporabo in imajo visoko zmogljivost rezanja in polnjenja. Uporabljajo se povsod tam, kjer je na voljo električni priklop. Motorne kosilnice z bencinskim motorjem VIKING vas bodo prepričale z zmogljivostjo, izjemno funkcionalnostjo, ergonomijo, dolgo življenjsko dobo, udobjem in obliko. Motorne kosilnice VIKING so razvite za najvišje zahteve.


Za še več podrobnosti pa obiščite našo spletno stran!