Vrtni drobilnik VIKING

Vrtni drobilnik VIKING zdrobi vse ostanke z vrta

Vrtni drobilnik VIKING odlikujeta izjemna kakovost in moderna oblika, namenjen pa je drobljenju vseh ostankov z vrta: lesnega razreza ter ostankov žive meje in rastlin. Zdrobljeni material z vrta je namreč najboljši za pripravo kakovostnega komposta, pri tem pa vam bo vrtni drobilnik VIKING v veliko pomoč. Na voljo so vrtni drobilniki na električni ali bencinski pogon.

 

Električni vrtni drobilec – različni modeli, ki zdrobijo tako mehke kot trde materiale

Električni vrtni drobilnik je na voljo v različnih izvedbah, zdrobi pa tako mehke kot trde materiale. Model GE 103 učinkovito zdrobi listje in ostanke rastlin, medtem ko modeli GE 250/250S in GE 355 učinkovito drobijo trdne veje. Zvočno izoliran lijak in materiali z nizko stopnjo izolacij pripomorejo, da vrtni drobilnik pri delu ne povzroča veliko hrupa. Električni večnamenski drobilec GE 420 s sistemom dveh komor drobi še bolje kot doslej. Poleg tega pa ima ločeni odprtini za polnjenje mehkega materiala ali vej.

 

Bencinski vrtni drobilnik –  kadar na posestvu ni dostopa do električne napeljave

Za delo na posestvih, kjer ni dostopa do električne napeljave, priporočamo bencinski vrtni drobilnik VIKING. Na voljo je model GB 370 S s poševnim lijakom in nožem Multi-Cut 370 za sekljanje vej do premera 45 milimetrov.


Za še več podrobnosti pa vljudno vabljeni na našo spletno stran!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
UNICOMMERCE d.o.o.
Naslov
Obrtniška ulica 21
1370 Logatec
Spletna stran
E-pošta
01 759 11 00
01 759 11 09
Seznam fraz
Vrtni drobilnik, električni vrtni drobilec, bencinski vrtni drobilnik
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA