Klešče FISKARS za izredno enostavno in natančno obrezovanje

Bliža se čas za obrezovanje drevja in grmovja. Imate primerno opremo in orodje? V naši ponudbi najdete pestro ponudbo orodja za urejanje vrta, med drugim raznovrstne klešče s podaljšanimi ročaji za obrezovanje drevja. Olajšajte si vsakoletno delo na vrtu z naprednim orodjem za enostavno in učinkovito uporabo!


Klešče za veje


Klešče za veje FISKARS - z minimalnim naporom do maksimalnega učinka

Klešče za obrezovanje FISKARS imajo patentirano tehnologijo, ki omogoča do tri-krat lažje rezanje kot standardne klešče za veje. Obenem vsebujejo mehanizem za absorbiranje udara ob posameznem rezu. Z implementacijo teh tehnologij v različne modele in uporabo lahkih materialov so klešče FISKARS - najtežje klešče v ponudbi tehtajo 1 kg - primerne za vse vrste uporabnike. Udoben oprijem ročajev brez drsenja in prevlečeno zgornje rezilo z zmanjšanim trenjem zagotavljata natančno ščipanje in rezanje vej. Klešče so namenjene predvsem obrezovanju olesenelih živih vej do debeline 50 mm. Nekateri modeli pa omogočajo tudi rezanje suhega lesa. Debelejše veje lahko odrežete v eni, dveh ali treh stopnjah, kar vam omogoča inteligenten mehanizem PowerStep.


Poleg klešč za veje nudimo tudi vrtne škarje, obrezovalne škarje, škarje za živo mejo in višinske obvejevalnike. Vse to in še več dobite v naših trgovinah po Sloveniji.


Za več informacij vas vabimo, da obiščete našo spletno stran!