Gozdarski pribor - sekire FISKARS

Se odpravljate na kampiranje? Morda na delo v gozd? Zagotovo vam bo prav prišel gozdarski pribor FISKARS. Cepilna sekira za cepljenje drv, sekira za kampiranje, mačeta, kljuka, obračalka in ostali gozdarski pripomočki FISKARS bodo poskrbeli, da bo delo z lesom postalo zabavno. Po ugodnih cenah so vam na voljo tudi ročne žage ter noži in brusi omenjenega finskega proizvajalca, ki s svojimi vrhunskimi proizvodi navdušuje po svetu že več kot 360 let.

Sekira FISKARS

Visoko kakovostne sekire in gozdarski pribor

Še ne tako dolgo nazaj so bile sekire izdelane precej enostavno - iz lesenega držala in kovinskega rezila. Seveda pa se produkti hitro razvijajo, nič drugače ni tudi z gozdarskim priborom. Sekire FISKARS veljajo za najboljše, saj jih odlikuje gumiran ročaj, ki preprečuje zdrs sekire iz rok. Poleg tega imajo preko rezila prevleko iz teflona, odporno na korozijo, hkrati pa prevleka preprečuje tudi trenje pri sekanju in cepljenju. Toporišče sekire je izdelano iz poliamida ojačanega s steklenimi vlakni, kar pomeni, da je material izjemno močan, trpežen in lahek.

V naši ponudbi gozdarskega pribora se nahaja kar osem različnih sekir za delo doma in v gozdu:

Ostali gozdarski pripomočki - mačeta, kljuka in obračalka

Pri nas so vam na voljo tudi drugi gozdarski pripomočki. Mačeta je primerna predvsem za delo v gozdu. Z njo boste enostavno odstranili manjše veje, grmovje, trnje in različne podrasti. V kategorijo gozdarski pribor spada tudi ergonomsko zasnovana kljuka s težo 420 g in dolžino 235 mm. Za prenašanje velikih kosov lesa vam bo prišla prav obračalka FISKARS. Ker je izdelana iz enega kosa utrjenega jekla, je izredno trpežna in močna. Preizkusite gozdarske proizvode FISKARS in se o visoki kakovosti prepričajte na lastne oči.


Za vse dodatne podrobnosti o gozdarskem priboru si oglejte našo spletno stran!