Čistilne naprave STIHL - sesalniki, pihalniki in visokotlačni čistilniki

Želite imeti urejeno površino okoli vaše hiše? Ste do sedaj uporabljali metle, krpe in krtače? Svetujemo vam, da preizkusite čistilne naprave STIHL, nad katerimi so navdušeni številni uporabniki po celem svetu. Sesalniki za suho in mokro sesanje, visokotlačni čistilniki, stroji za pometanje, pihalniki STIHL in druge čistilne naprave tega priznanega proizvajalca so zagotovilo za temeljito čistočo. Preizkusite naprave tudi vi in se pridružite velikemu krogu zadovoljnih uporabnikov.

Čistilna naprava STIHL

S sesalniki in pihalniki STIHL se izognete napornemu opravilu

Zakaj bi grabili listje, če ga lahko preprosto odpihnete? Tehnološko dodelani pihalniki STIHL so izjemno močni, njihova inovativna zasnova pa vam omogoča dolgotrajno in udobno uporabo. Na voljo so vam klasični ročni pihalniki, nahrbtni pihalniki, akumulatorski pihalniki s 36 V litij-ionsko baterijo ter električni sesalniki z drobilnikom, ki jih lahko serijsko predelate v pihalnike. Z omenjenimi napravami lahko odpihnete listje, pokošeno travo, zlepljene ostanke obrezovanj in celo papirnate lončke ter pločevinke. Kot odlične čistilne naprave se obnesejo tudi kompaktni in zmogljivi sesalniki STIHL, ki so primerni tako za suho kot mokro sesanje. Za urejanje zelene površine okoli vašega doma vam priporočamo tudi ostale produkte proizvajalca STIHL - vrhunske motorne naprave za košnjo, rezalnike za živo mejo, multi ali kombi sistem in še mnogo več.

Visokotlačni čistilnik STIHL - preprosto in učinkovito čiščenje

Čiščenje je lahko tako enostavno, če le imate ustrezne čistilne naprave. Visokotlačni čistilnik STIHL je inovativna rešitev za čiščenje teras, vrtnega pohištva, vozil in strojev. Če niste povsem prepričani, kaj visokotlačni čistilnik sploh je, vam morda pomaga pojasnilo, da ga mnogi imenujejo kar »štrajfiks« ali »kerher«. Nad visokotlačnimi čistilniki so še posebej navdušeni kmetovalci in drugi specializirani uporabniki, ki pri svojem delu za dosego temeljite čistoče uporabljajo te izpopolnjene čistilne naprave. Seveda jih obožujejo tudi priložnostni uporabniki, saj so visokotlačni čistilniki preprosti in priročni za uporabo. Vsak visokotlačni čistilnik STIHL je opremljen s ploščato in rotor šobo ter z izklopno avtomatiko.


Vse podrobnosti o čistilnih napravah STIHL lahko najdete na naši spletni strani!