Lopatke in grabljice

Uživate pri delu na vrtu? Imate včasih občutek, da bi s primernimi pripomočki lahko naredili več in hitreje? Prav imate. Preizkusite vrtni pribor FISKARS in se pridružite zadovoljnim vrtičkarjem. Ozke in široke lopatke, grabljice, motike, vrtne škarje in vrtne vile. Potrebujete le še odstranjevalec plevela in vaša greda bo blestela v vsej svoji veličini. Zaupajte preizkušeni kakovosti FISKARS, ki s svojimi proizvodi oskrbuje gozdarje, poljedelce in vrtičkarje že več kot 360 let.

Lopatke in grabljice

Lopatke v modernih barvah

Lopatke FISKARS se uporablja za sajenje in presajanje. Posebna zasnova preprečuje poškodbe korenin rastlin, ostrina rezil pa omogoča enostavno kopanje. Nudimo vam ozke in široke lopatke, ki so izdelane iz trpežnega in lahkega materiala FiberComp. Lopatke so vam na voljo v dveh modernih barvah, izbirate lahko med vijolično »viola« in umazano belo »lilly«. Za odličen oprijem imajo vse lopatke ergonomsko izdelan ročaj, ki vam omogoča dolgotrajno in udobno delo. Ker imajo na koncu ročaja praktično luknjo, jih lahko preprosto obesite na steno. Za izkopavanje večjih lukenj vam priporočamo uporabo teleskopske ali ergonomske lopate FISKARS.


Grabljice za rahljanje zemlje

Da bodo vaši pridelki obilni, za rahljanje zemlje uporabite grabljice FISKARS. Gre za izjemno močne, trpežne in lahke grabljice, izdelane iz steklenih vlaken. Če se vam pri delu slučajno skrhajo, se jih lahko brez težav nabrusi. Podobno kot lopatke imajo tudi FISKARS grabljice ergonomsko oblikovan ročaj s priročno luknjo za enostavno shranjevanje. Grabljice so vam na voljo v »viola« in »lilly« barvi.


Motika, vrtne škarje in priročne vrtne vile

Motika se uporablja za sajenje, presajanje in iztrebljanje plevela. Za pletje plevela in rahljanje zemlje pa lahko uporabite tudi priročne in praktične vrtne vile. Tako motike kot vrtne vile FISKARS so izdelane iz kakovostnega materiala FiberComp, zato so lahke in odporne na korozijo. Preizkusite tudi odlične vrtne škarje, s katerimi bodo opravila postala enostavna in zabavna. Na voljo sta vam dva modela, in sicer vrtne škarje Bypass ter Anvil.


Za vse dodatne informacije si oglejte našo spletno stran!