Otroški traktor, poganjalec in otroška samokolnica za poučno zabavo

Imate mogoče kmetijo? Ali veliko veselja za delo na vrtu - vse od zgodnje pomladi do pozne jeseni? Poskrbite, da se vaš najmlajši naleze vašega navdušenja nad delom z zemljo skozi igro! Otroški traktor, otroška samokolnica in otroški poganjalec so primerni za otroke od 1 oz. 3 leta starosti. Izdelani iz kakovostnega materiala, so namenjeni vsem mladim ljubiteljem VIKING produktov in vsem, ki bodo to šele postali.

Otroški traktor

Otroški traktor: zabaven pristop k spoznavanju domačega vrta

Otroški traktor je le del ponudbe programa Junior VIKING, katerega namen je nuditi zabavo vsem otrokom in jih spodbujati k zdravemu ter poučnemu uživanju domačega vrta v spremstvu svojih staršev. Otroški traktor je oblikovan po podobi traktorja VIKING s priklopnikom. Primeren je za otroke od 3-4 leta.

Otroška samokolnica: »prava« pomoč na vrtu brez velikega napora

Otroška samokolnica je narejena za otroke od 3 leta dalje. Zaznamujeta jo praktična in ergonomska oblika. Velika kapaciteta, nizek kotalni upor in ergonomični nedrseči ročaji zagotavljajo, da vas bo vaš otrok brez večjega napora in z velikim veseljem posnemal pri opravljanju vrtnih opravil.

Otroški poganjalec: zabavno vozilo s hupo za najmlajše ljubitelje vrta

Za najmlajše (1-3 let) imamo v programu Junior zabavno vozilo Mini Trac. Gre za otroški poganjalec, ki je oblikovan po podobi traktorske kosilnice. Otroški poganjalec Mini Trac ima majhen radij obračanja, ki omogoča lahko manevriranje. Vozilo je opremljeno z glasno hupo.


Opremite svojega otroka z majhnim vozilom, s katerim mu boste na zabaven način predstavili vrtna opravila, obenem pa poskrbeli za rekreacijo na svežem zraku.


Za več informacij o možnostih nakupa vas vabimo, da obiščete našo spletno stran!