Odstranjevalec plevela in škarje za travo

Ali sicer radi opravljate vrtna dela, vendar vam plevel povzroča sive lase? Temu lahko napravite konec. Preizkusite odstranjevalec plevela FISKARS, ki je kos tudi najtrdovratnejšim plevelom. Zagotovo vam bodo za opravila na vrtu prišle prav tudi škarje za striženje trave. Visoka kakovost, ugodne cene in inovativne rešitve - vse to vam nudijo škarje za travo FISKARS, ki jih preprosto morate imeti. Oglejte si tudi lopate in manjše lopatke, s katerimi bo izkopavanje postalo otročje lahko.

Odstranjevalec plevela

Nič več prekopavanja in kemikalij - uporabite odstranjevalec plevela!

Ruvač oz. odstranjevalec plevela je odlično orodje za ruvanje nadležnega plevela z vašega vrta. Najsi bo to regrat ali kak drug plevel, odstranjevalec plevela FISKARS bo svojo nalogo opravil, kot se od njega pričakuje. Deluje tako, da z dolgimi kremplji doseže celotno korenino plevela in ga izvleče iz zemlje. Odstranjevalec plevela uporabljate kar v stoje in se s tem izognete bolečinam v hrbtu, križu in vratu. Vrtičkarji se za zatiranje plevela pogosto odločijo za razne kemikalije, ki pa škodijo zemlji in živemu svetu v njej. Veliko pametnejša je odločitev za odstranjevalec plevela, saj je delo z njim hitro, preprosto in izjemno učinkovito.

Škarje za travo FISKARS - ko striženje trave postane užitek

V naši ponudbi imamo tri različne škarje za travo FISKARS. Prve so škarje za striženje trave Servo-System GS42, ki se jih uporablja kleče. Zaradi ojačane konstrukcije iz steklenih vlaken so te škarje izredno močne in vzdržljive. Njihova teža je majhna, zato so izredno udobne za uporabo. Škarje za travo Servo-System GS46 se uporablja stoje, zato so še posebej primerne za vse, ki imajo težave s hrbtenico. Izredno močne in posledično tudi nekoliko težje pa so škarje za travo PowerLever GS53. Zaradi naprednega mehanizma se moč pritiska poveča za kar dvakrat, zato jih lahko uporabite tako za striženje trave kot tudi za rezanje žive meje ali grmovja.


Vse slike produktov si lahko ogledate na naši spletni strani - vabljeni!