Motorne žage STIHL

Nudimo vam visoko kakovostne motorne žage STIHL, ki že več desetletij navdušujejo kupce po celem svetu. Motorna žaga STIHL oz. po domače »štilerca« velja za številko ena na globalnem trgu motornih žag, zato vsekakor morate imeti svojo tudi vi. Poleg žag so vam po ugodnih cenah na voljo tudi motorne naprave za košnjo, čistilne naprave, rezalniki za živo mejo STIHL, vrtalni stroji in podobno.

STIHL motorne žage - prodajni asortiman

Motorna žaga STIHL

Dandanes so motorne žage STIHL že zelo izpopolnjene in raznolike. Nekoč pa ni bilo tako, saj so prve motorne žage morali upravljati dve osebi. Leta 1950 pa je Andreas Stihl razvil motorno žago za eno osebo. Delovala je na bencinski motor. Izjemno hiter razvoj pa se je pričel po letu 1959 z razvojem motorne žage STIHL Contra, ki je zaradi priporočnosti in majhne teže predstavljala pravo revolucijo na področju gozdnega gospodarstva.

Konstantna vlaganja v raziskave in razvoj, odlični kadri ter stalno stremljenje k vrhunski kakovosti so privedli do današnje bogate ponudbe:

Motorna žaga STIHL - vrhunska tehnika in funkcionalna oblika

Izredno priljubljena je postala novost - akumulatorska motorna žaga STIHL. Nad njo so navdušeni tako domači kot tudi poklicni uporabniki. Omenjena žaga, ki ji mnogi rečejo kar akumulatorska »štilerca«, združuje izredno tiho in učinkovito delovanje, z njeno uporabo pa je delo udobno in skoraj nenaporno. STIHL motorne žage odlikuje praktičen sistem za hitro napenjanje verige, s pomočjo katerega boste lahko brez orodja in varno napeli verigo. Nekatere motorne žage STIHL imajo dodan tudi zavorni sistem za dodatno varnost QuickStop Super. Z njim je žaganje popolnoma varno, saj poskrbi za zaustavitev motorne žage v primeru zadostnega povratnega udarca, aktiviranja sprednje zaščite rok ali ob izpustitvi zadnjega ročaja. Visoko izpopolnjene sisteme dopolnjuje tudi atraktivna in funkcionalna oblika, ki z gladkimi površinami preprečuje možnost zatikanja žage ob oblačila ali veje ter zagotavlja enostavno čiščenje.


Vabimo vas, da si celotno ponudbo motornih žag STIHL ogledate na naši spletni strani!