Višinski obvejevalnik - vrtno orodje za obrezovanje krošenj

Višinski obvejevalniki za vas dosegajo visoke, nizke in težko dostopne ozelenele veje. Lotite se obrezovanja brez uporabe lestve ali napornega sklanjanja. Vabljeni k ogledu naše ponudbe vrtnih obvejevalnikov in dodatkov!

Vrtni obvejevalnik

Višinski obvejevalniki - sodoben mehanizem brez vrvi za lažje rokovanje

Mehanizem višinskih obvejevalnikov FISKARS ne temelji na zunanjih vrveh kot pri tradicionalnih višinskih obvejevalnikih, zato sta nadzor in natančnost pri obrezovanju občutno boljša. Brez prepletanja in zapletanja vrvi pa delo poteka tudi hitreje in varneje. Višinski obvejevalnik ima na koncu mehanizem z rezalno glavo, ki se zavrti do 230°. Ta funkcija vam omogoča, da resnično dosežete vse veje na mestih, kjer jih želite odrezati. Natančno in gladko odreže do 32 mm debele veje. Višinski obvejevalniki FISKARS imajo ergonomsko oblikovane drseče ročaje za enostavno obrezovanje težko dostopnih in oddaljenih vej.

Višinski obvejevalnik - več kot le vrtno orodje za obrezovanje drevesnih krošenj

Rezalci na podaljšku so zelo uporabni na vrtu. Še bolj, če je z njimi moč žagati tudi debelejše veje in obirati sadje. Višinski obvejevalnik FISKARS lahko opremite z dodatki, ki vam bodo omogočili vse to. Na vrtni obvejevalnik namestite žago za do 100 mm debele veje ali obiralec sadja z vrečo iz trpežnega bombaža ter se izognite nevarni in nerodni lestvi. Če menite, da sta za vaša drevesa tudi univerzalni dolgi in teleskopski višinski obvejevalnik prekratka, imamo v ponudbi tudi podaljšek. Višinski obvejevalniki FISKARS - za hitro in učinkovito obrezovanje in obiranje sadja na višini!

V naši ponudbi se nahajajo tudi drugi vrtni pripomočki, kot so škarje za živo mejo, lopatke in grabljice, obrezovalne škarje, vrtne škarje in še mnogo več.


Več o ponudbi in namenu uporabe za posamezen višinski obvejevalnik si preberite na naši spletni strani!