Ročna kosilnica FISKARS - najboljša izbira za zelenico in vas

Ročne vrtne kosilnice FISKARS so najboljša izbira za vašo zelenico, okolje, vaše zdravje in tudi za vašo denarnico. Preklopite na zeleno in zamenjajte vašo bencinsko ali električno kosilnico za napredno kosilnico na ročni pogon. Ročna kosilnica FISKARS je idealna predvsem za manjše zelenice brez strmih pobočij.

Ročna kosilnicaRočna kosilnica FISKARS za zdravo zelenico in okolje

Ročne kosilnice so dobre za ohranjanje zdravja vaše zelenice. Ročne vrtne kosilnice namreč občutno zmanjšajo stres, ki ga je vaša zelenica deležna ob košenju z bencinsko ali električno kosilnico. Ročna kosilnica ob košenju ne trga vrhov trave, ampak gladko odreže vsako bilko kot, da bi uporabili škarje. S tem se ohrani vlažnost in zmanjša možnost pojava bolezenskih znakov na zelenici. Pomanjkanje neprijetnih vibracij in oglušujočega hrupa pa pozitivno vpliva ne le na floro, ampak tudi na favno vašega vrta in širše okolice. Ročna kosilnica je najbolj ekološki način košenja trave, saj ne onesnažuje zraka z emisijami ali hrupom, ter ne onesnažuje zemlje in podtalnice z neredkimi izlitji olja ali bencina. In v kolikor se tolažite, da uporabljate električno ali baterijsko kosilnico: najprej pomislite, kaj vse je potrebno, da elektrika pride do vaše zelenice in vaše kosilnice.

Ročne kosilnice FISKARS so prijazne do vašega zdravja in denarnice

Uporaba ročne vrtne kosilnice ne koristi le vaši zelenici in okolju, ter ne prizanaša le vašim sosedom. Izpušni plini, vibracije in hrup so le del nevarnosti, ki ogrožajo vaše zdravje. Nikar ne pozabite na nevarna rezila, ki jih poganja zunanji vir, ali na kamenčke, ki letijo izpod kosilnice. Prav tako je potrebno upoštevati nevarnosti, ki jih predstavljajo shranjena vnetljiva olja in goriva ali pa gibljivi električni kabel, ki je vedno v napoto. Ročna kosilnica FISKARS odpravlja vsa našteta tveganja, obenem pa poskrbi tudi za prijaznejšo porabo proračuna vašega gospodinjstva. Ker ste vir njene energije vi, vam zanj ni potrebno plačevati. Poleg tega potrebuje tudi občutno manj vzdrževanja in rezervnih delov.


Sodobna ročna kosilnica je ohranila prednosti, ki so jih imele pretekle ročne kosilnice, ter odpravila vse njihove pomanjkljivosti. Skoraj vse - še vedno namreč kosilnica kosi, le če jo sami potiskate naprej.


Za več informacij o revolucionarni ročni kosilnici FISKARS obiščite našo spletno stran!