Pošlji povpraševanje

Potovanje last minute – vsak dan nova ponudba pri Sajko turizmu

Potovanje last minute je idealno za spontane ljudi, ki ne komplicirajo preveč, ampak se hitro odločijo, spakirajo in se odpravijo uživat. Seveda jim pri tem pomaga tudi nižja cena, ki jo last minute potovanja prinašajo. Veliko izbiro izletov in potovanj nudi Sajko turizem, kjer vsak dan najdete nove odlične ponudbe za vse konce sveta. Lahko se odpravite z letalom, avtobusom ali z vlakom, po Evropi ali na drug konec sveta – avanture vas pričakujejo povsod, zato se jim prepustite še ta mesec!

Potovanje last minute

Last minute potovanje za to poletje ali jesen

Ko se za potovanje odločite tik pred zdajci, vam to po žilah zagotovo pošlje dozo adrenalina in navdušenja. Ta teden še sedite v pisarni, naslednji teden že lahko namakate noge na tropski plaži ali uživate v razgledu na vrhu skandinavskega fjorda. Si ne bi vsaj enkrat v življenju želeli presenetiti samega sebe ali pa svojega partnerja z last minute izbiro, tako da je potovanje lahko polno presenečenj? Najboljše odločitve so običajno povsem spontane, zato si pustite zaživeti in se letos odločite za nekaj novega.

Potujte tudi z avtobusom

Potovanje z avtobusom ali vlakom po Evropi

Največ last minute ponudbe je za destinacije po Evropi, kjer lahko potujete z vlakom ali z avtobusom. To so predvsem nekajdnevni izleti, kjer mesta še niso zapolnjena in se jim lahko pridružite »v zadnjem trenutku«. Obisk evropskih prestolnic je odlična izbira, saj se vedno najdejo novi lepi kraji, ki so tako blizu, a nam še nepoznani. Ne boste imeli težav z menjavanjem denarja, sam boste po vsej verjetnosti lahko plačevali z evri, z znanjem angleščine bo enostavna tudi komunikacija, saj jo Evropejci danes že dobro obvladajo, sploh turistični delavci. Moderni avtobusi in vlaki so danes zelo udobni in dobro opremljeni, na njih lahko polnite telefone, uporabljate stranišče, nekateri imajo celo wifi.

Potovanje z letalom

Last minute tudi z letalom

Morda se vam zdi, da potovanje z letalom potrebuje veliko organizacije in priprav, a vsak izkušen popotnik je lahko v nekaj urah pripravljen za pot na letališče. Strah je zato odveč. Tudi če niste vnaprej preučili vseh podrobnosti, rezervirali sedeža, zmerili kovčka, preverili spletnih ocen letalskega prevoznika in še bilo kaj, boste lahko povsem normalno prispeli do svoje želene destinacije. Last minute potovanja so torej mogoča tudi za destinacije, kamor morate leteti. Seveda pa je nekaj stvari, o katerih se je treba nujno pozanimati pred rezervacijo. Najpomembnejša je morebitna pridobitev turistične vize za želeno državo, predvsem, ali jo je moč dobiti v tako kratkem času. Za nekatere tropske države je morda zaželeno ali celo nujno tudi cepljenje. Potem je tu še vprašanje namestitve (če ni v paketu) in transporta med različnimi lokacijami v tuji državi, pa seveda menjava denarja v drugo valuto. Z vsemi vprašanji se seveda lahko obrnete na nas in takoj vam bomo pomagali z vsemi dokumenti in drugimi informacijami, če boste v časovni stiski. Na splošno pa za last minute potovanja ni velikih ovir, zato se jih nikakor ne ustrašite.

Najdite destinacijo za potovanje z letalom

Spremljajte last minute ponudbe pri turistični agenciji Sajko

Sajko turizem je prisoten v treh slovenskih mestih (Ljubljana, Maribor, Slovenska Bistrica), a vendar bo last minute počitnice najlažje poiskati kar na naši spletni strani. Tam lahko dnevno spremljate nove ponudbe in prosta mesta za izlete, ter s hitro prijavite, ko vas zamika kako novo doživetje. Potem pa nas seveda pokličite in z veseljem vam priskrbimo vse potrebno za prijeten dopust. Prevoz in nastanitev sta v naši domeni, prevzamemo pa še številna druga organizacijska vprašanja, tako da greste vi na pot lahko popolnoma sproščeni. Oglasite se v naših poslovalnicah in nas spremljajte na spletni strani – nova doživetja so le nekaj klikov stran!


0
 Advanced issues found