Počitnice z letalom po Evropi in širše

Počitnice so čas, ki ga z veseljem pričakujemo in planiramo celo leto. Na poletnih počitnicah vreme dopušča veliko aktivnosti in raziskovanja, zato bi bilo škoda, da čas preživite le na isti plaži ali bazenu. Turistična agencija Sajko vam organizira nepozaben dopust, kjer ste nameščeni v odličnem hotelu, imate ne voljo več izletov in ogledov, poskrbljeno je za celoten prevoz. Na aktivne počitnice z letalom se lahko odpravite v paru ali kar s celo družino, saj bo za vse dovolj zanimivosti, hkrati pa tudi potrebne sprostitve in zabave. Ponujamo številne atraktivne in ugodne destinacije po Evropi in širom sveta.

Preverite možnosti za first minute počitnice >>

Pestre počitnice v Albaniji

Počitnice z letalom na Balkanu? Zakaj pa ne. Albanija je čudovita država, ki turistom ponuja veliko: po lepoti plaž se lahko primerja z Grčijo, ima pa tudi kar nekaj zanimivih mest. Naš 7-dnevni program počitnic v Albaniji se po letalskem prevozu začne v glavnem mestu Tirana, potem pa se odpravimo do letovišča Golem pri Draču, kjer vas čaka nastanitev v izjemnem hotelu. Veliko bo časa za kopanje in spoznavanje okolice, na voljo pa imate več različnih izletov, da si počitnice organizirate po svojih željah. Mesto tisočerih oken, stara prestolnica Kruje, arheološko najdišče v Apoloniji ... Izberite svoje zanimivosti in uživajte. Z doplačilom se lahko odločite tudi za all inclusive ponudbo v hotelu, če bi svoj čas želeli preživeti v bližnji okolici.

Počitnice v Albaniji

Počitnice v Romuniji - velika tura po celi državi

Vse bolj priljubljena država, kjer se najde veliko zanimivih zgodb in krajev. Grof Drakula, gradovi in utrdbe, srednjeveška mesta, divja narava, delta Donave in Črno morje so glavni razlogi za počitnice v Romuniji. Če imate še radi polento, pa je to sploh prava izbira za vas. Lahko se odločite samo za letovanje v katerem od obmorskih turističnih mest, za večje avanturiste pa priporočamo našo veliko turo po Romuniji, kjer je vključena tudi severna Moldavija (ogled prestolnice Kišnjev in glavnih znamenitosti). Potovali boste s "first class" avtobusom, saj si želimo, da počitnice preživite kar se da udobno. Izkušeni in zabavni vodniki bodo poskrbeli, da boste državo doživeli na najboljši možen način ter se na počitnicah samo prepustili, brez skrbi z organizacijo. Če vam počitnice z letalom ne odgovarjajo preveč, je to odlična alternativa. Devet zanimivih dni, polnih pestrih dogodivščin.

Počitnice v Romuniji

Tropske počitnice na Sejšelih

Ste kdaj sanjali o raju na zemlji? O eksotični lokaciji, ki ste jih do sedaj gledali le na razglednicah ali v filmih?

Sejšeli bodo prava izbira. Bolj dostopni kot kadarkoli prej in pravi biser narave.

Za počitnice so Sejšeli krasna izbira, sploh za pare, ki radi uživajo tudi v romantičnih oddihih. Osem dni na Sejšelih bo dovolj za sprehode in kopanje po sanjskih plažah, obisk prestolnice, nacionalnega parka, občudovanje več tisoč kokosovih palm in orjaških želv. Imeli pa boste tudi dovolj časa zase, ki ga lahko preživite po želji. Svojevrstno doživetje je že bivanje v prestižnem hotelu. Na takšnih počitnicah z letalom je vključen celoten transport, vključno z letališkim taksami, pa tudi spremstvo slovenskega vodnika, ki vam bo na voljo ves čas potovanja. Optimalna kombinacija med organiziranim potovanjem in prostim časom, ki si ga izberete sami.

Aktivne počitnice na Sejšelih

Druge zanimive destinacije za počitnice z letalom

Seveda je na voljo še veliko drugih evropskih in svetovnih destinacij. Večno zanimivi so italijanski otoki, na primer odlična Sicilija, kjer se razvajate z neverjetno kulinariko, čudovitimi plažami, obiskom vulkana in spoznavanjem bogate zgodovine. Morda pa vas v poletnem času zanima Skandinavija, Irska in Škotska, tudi daljna Kanada je z nami blizu. Oglejte si seznam vseh poletnih počitnic in nas čim hitreje kontaktirajte za več informacij in rezervacijo. Z zanimivim potovanjem bo dopust najbolje izkoriščen.